ON LINE

9 Ιουνίου 2016

ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Μια διαφορετική Κυριακή ζήσαμε στο Δημοτικό Πάρκο Κοζάνης γιορτάζοντας την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος της οποίας την διοργάνωση είχε αναλάβει ο Δήμος. Λίγο οξύμωρο βέβαια να μιλάμε για οικολογία και περιβάλλον στην περικυκλωμένη από υδροηλεκτρικούς σταθμούς και λιγνιτορυχεία Κοζάνη αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα....




Η ουσία είναι ότι στην συγκεκριμένη γιορτή συμμετείχε ενεργά και το σχολείο μας και αυτός ήταν ακόμα ένας λόγος για να δώσουμε το δικό μας παρόν!


Ξεκινήσαμε,λοιπόν, για το πάρκο, κάναμε την βόλτα μας στα διάφορα περίπτερα που ήταν στημένα, χαζέψαμε, ενημερωθήκαμε,πήραμε και τα γλαστράκια μας (μια ρίγανη και ένα φασκόμηλο) και καταλήξαμε στον χώρο που είχε στήσει τον πάγκο του το σχολείο μας!



Τα παιδάκια είχαν "δουλέψει" ένα project τις προηγούμενες ημέρες στην τάξη, είχαν ετοιμάσει ομαδικά κολάζ αλλά και ατομικές εργασίες και τα παρουσίασαν στους επισκέπτες της εκδήλωσης.



Ακολούθησε μουσική, θεατρικό διαδραστικό παιχνίδι με όλα τα παιδιά που βρίσκονταν στο πάρκο αλλά και face paainting από δυο υπέροχες κοπέλες του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης! Σε γενικές γραμμές ήταν καλά, ήταν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και για μένα αλλά και για τα παιδιά τα οποία ξεσάλωσαν κάτω από τα δέντρα και σκούπισαν κάθε πιθαμή γρασιδιού με τα ρούχα τους!!!

Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!