ON LINE

6 Απριλίου 2015

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΚΥΗΣΗ....;

Γράφει η Giota.

Μιλώντας για ανεπιθύμητες κυήσεις......
Καλεσμένος στο «Πρωινό» της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου 2014, ήταν ο συνεργάτης της εκπομπής Σπύρος Σούλης. Ο γνωστός αρχιτέκτονας και παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως είναι 39 χρονών, ενώ εξομολογήθηκε πως έχει φτάσει δύο φορές κοντά στο να γίνει πατέρας.

«Δεν έχω φτάσει κοντά στο να κάνω οικογένεια. Όταν ήμουν μικρότερος θα μπορούσα να είχα παιδί, γιατί η κοπέλα μου είχε μείνει έγκυος αλλά τελικά αποφασίσαμε να... Δύο φορές! Ήμουν πολύ μικρός. Τη μία ήμουν 17 και την άλλη 19. Σε πιο ώριμες ηλικίες πρόσεχα»






...είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως θα ήθελα μέχρι την ηλικία των 45 ετών να έχει κάνει παιδιά και να είναι ευτυχισμένος. (πηγή)

Μάλιστα......όσοι με γνωρίζουν προσωπικά μπορούν να φανταστούν την ξινισμένη & αηδιασμένη έκφραση που πήραν τα μούτρα μου διαβάζοντας την συγκεκριμένη.....εξομολόγηση (;)

Αυτές οι βλακωδέστατες δικαιολογίες για την έκτρωση με κάνουν και κλαίω από τα γέλια ρε παιδιά!!!! Τι σημαίνει το "Ήμασταν πολύ μικροί" που το έχουν καραμέλα όσοι έχουν μπεί σε διαδικασία διακοπής κύησης;


Ήσασταν μικροί για να αναλάβετε τις ευθύνες μια εγκυμοσύνης και του ερχομού ενός μωρού αλλά μεγάλοι για να βγάζετε τα μάτια σας και μάλιστα χωρίς τις απαραίτητες, για την υγεία σας πάνω από όλα, προφυλάξεις ε;;;;
Μαγκιά δεν είναι οι "παθιασμένες" επαφές χωρίς προφύλαξη που θα έχεις να κοκορεύεσαι στα κολλητάρια σου αλλά το να έχεις τα....κότσια να φερθείς με ωριμότητα μετά από ένα θετικό τέστ εγκυμοσύνης.

Σαφώς δεν ρίχνω ευθύνες μόνο στα αγόρια ή μόνο στα κορίτσια!!! Και οι δύο πλευρές είναι εξίσου υπεύθυνες για τις "ανεπιθύμητες" εγκυμοσύνες που δημιουργούν.

Και τι θα πεί "Ανεπιθύμητη";;;; Αυτό που μερικοί το βαφτίζουν ανεπιθύμητο είναι το αποτέλεσμα της αχαλίνωτης επιθυμίας τους για απερίσκεπτο sex...Κάνω λάθος;;;;
Αυτό που μερικοί βαφτίζουν "ανεπιθύμητο" είναι η επιθυμία ζωής για χιλιάδες ώριμα, σοβαρά και συνειδητοποιημένα ζευγάρια που προσπαθούν χωρίς αποτέλεσμα για αυτό που εσείς πετάτε στα σκουπίδια χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αλήθεια, έχετε σκεφτεί ποτέ τι επιπτώσεις μπορεί να έχει μια διακοπή κύησης σε ψυχή και σώμα; Όχι;;;; Αν ντρέπεστε να ρωτήστε (γιατί υπάρχουν ταμπού και σε αυτό τον τομέα το 2014) μπορείτε να το googlάρετε και είμαι βέβαιη πως θα σοκαριστείτε από τα αποτελέσματα!

Ξέρω ότι αρκετοι θα ισχυριστούν πως το σώμα του καθενός του ανήκει και μπλα μπλα μπλα μπλα !!!! Θα συμφωνήσω!!!! Βεβαίως και ο καθένας είναι ελεύθερος να διαθέσει το σώμα του όπως του αρέσει ή καλύτερα όπως τον βολεύει...εδώ όμως δεν μιλάμε μόνο για το δικό του σώμα...μιλάμε για ένα νέο σώμα, μια νέα ψυχή χωρίς φωνή, μια ζωή που έιχε την ατυχία να είναι δημιούργημά του! Αυτό έχουμε δικαίωμα να το πετάμε;;;Να το σκοτώνουμε;;;

Δεν θα συνεχίσω άλλο γιατί μπορώ να γράφω με τις ώρες για το συγκεκριμένο θέμα! Θα ήθελα όμως να ακούσω την άποψή σας, όποια κι αν είναι αυτή...Την εμπειρίας σας και την συμβουλή σας.


Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και

έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα

5 σχόλια:

  1. Συμφωνώ μαζί σου! Αν είσαι αρκετά ώριμος για να κάνεις sex, να είσαι άλλο τόσο ώριμος ώστε να μην προκύψει εγκυμοσύνη. Δεν είμαι κάθετη, μπορεί σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις, όπως κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας να επιβάλλεται η διακοπή κύησης, αλλά ποτέ για να μην ξεβολευτούμε, γιατί "είμαι μικρή", γιατί "δεν είμαι έτοιμη ακόμα". Για ανθρώπινη ζωή μιλάμε, όχι για δόντι που μας πονάει και το βγάζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και το δόντι, ακομα, το σκεφτόμαστε για να το βγάλουμε!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Astroneraidoula, αλοίμονο! Δεν μιλάω για διακοπή κύησης ιατρικώς επιβεβλημένη!!!! Σαφώς και θα διακοπέι μια κύηση αν ενέχει κινδύνους για την ζωή της μητέρας ή του εμβρύου...ή τέλος πάντων αν είναι "μονοδρομος" από τον γιατρό! Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την άποψή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέστα! Εδώ άλλοι πασχίζουν χρόνια για να κάνουν ένα παιδί που στην τελική μπορεί να μην τα καταφέρουν ποτέ και υπάρχουν κι αυτοί εδώ που τα πετάνε λες και είναι σκουπίδια.
    Είναι ένα μεγάλο θέμα αυτό που διστυχώς δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ενημέρωση...η σωστή και χωρίς ταμπού ενημέρωση είναι η λύση!

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!