ON LINE

3 Ιουλίου 2015

ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!


Όπως έγραψα σε προηγούμενη ανάρτηση, την οποία μπορείτε να δείτε  εδώ, σήμερα επισκέφτηκα το ΚΕΠ στο οποίο είχα κάνει την αίτηση για να ενταχθώ στο πρόγραμμα Αντιμετώπισης Ανθρωπιστικής Κρίσης...

Η υπάλληλος του ΚΕΠ με ενημέρωσε πως
κάποιες κάρτες σίτισης έχουν ήδη καταφτάσει στα κεντρικό ΚΕΠ της περιοχής μου και πως οι δικαιούχοι μπορούν να παραλάβουν την κάρτα τους από εκεί, ενώ το pin θα τους σταλεί ταχυδρομικά. ΠΡΟΣΟΧΗ:Μόνο αυτός που κατέθεσε την αίτηση (και όχι πχ ο σύζυγος, παιδι κτλ) μπορεί να παραλάβει την κάρτα!!!

Όσοι έχουν εγκριθεί για την επιδότηση ενοικίου θα πρέπει να προσκομίσουν στο ΚΕΠ (στο οποίο έκαναν την αίτηση) το Α.Φ.Μ. του ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοικιάζουν, τον ΙΒΑΝ του ιδιοκτήτη καθώς επίσης και αντίγραφο του μισθωτηρίου συμβολαίου που έχει πρώτα κατατεθεί στην εφορία.

Όσα αναφορά την ΔΕΗ, αυτό γίνεται αυτόματα.

Η υπάλληλος με ενημέρωσε επίσης ότι δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός στην προσκόμιση των παραπάνω έξτρα δικαιολογητικών αλλά όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα γίνει αφού ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία δεν γνώριζε για να μου πει επικαλούμενη την κατάσταση της χώρας...

Όλα αυτά σας τα λέω για να μην σκεφτείτε ότι "πάγωσε" το προγραμμα και χάσετε τσάμπα την όποια του βοήθεια. Κάντε μια βολτούλα στο ΚΕΠ της γειτονιάς σας και ρωτήστε!!!!!

Να σημειώσω πως αύριο Σάββατο αλλά και την Κυριακή τα ΚΕΠ θα παραμείνουν ανοιχτά λόγω δημοψηφίσματος!




Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!