ON LINE

7 Ιουλίου 2015

Η ΓΙΑΓΙΑ "ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ".

Γράφει η Tonia.

Οπτικά δεν διαφέρει καθόλου από μια συνηθισμένη γιαγιά! Μαυροντυμένη, ασπρομαλλούσσα, βήμα αργό και σταθερό... Μέχρι που σε κάποιες "επείγουσες" περιστάσεις, κάνει την μετάλλαξη της...

Παράδειγμα Νο1: ΛΑΪΚΉ...

 Όλες έχουμε πάει λαϊκή και την έχουμε πετύχει... Είναι εκείνη που είναι πάντα μπροστά σου, πάει πιο αργά και από το σαλιγκάρι, αλλά με το που δει μια καλή προσφορά ή τον φίλο της τον λαϊκατζή βάζει τρίτη και εξαφανίζεται... Είναι εκείνη που όταν διαλέγεις κάτι είναι πάντα από δίπλα σου και με διακριτικό τρόπο "σε διώχνει" για να πάρει πρώτη... Είναι εκείνη που την μέρα που θα φοράς πρώτη φορά πέδιλα στην λαϊκή (και απορείς το γιατί έκανες αυτό το σφάλμα) 'ερχεται από την απέναντι μεριά και σε ποδοπατάει με το καροτσάκι και ούτε που σου λέει μια συγνώμη...!!! 

Παράδειγμα Νο2: ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ...

 Τυχαίνει πάντα να είναι μπροστά σου... Μέχρι να πληρώσει αγανακτάς και εσύ αλλά και η ταμίας! Εάν δεν την έχεις μπροστά, την έχει σίγουρα πίσω σου... Γυρνάς αμέριμνη να δεις τι γίνεται γύρω σου... Και την βλέπεις.... Κρατάει μόνο 1 πακέτο αλεύρι και ένα ψωμί...  Σε κοιτάει με το βλέμμα το κουταβιού! Μιας και είσαι καλός άνθρωπος της δίνεις την θέση σου αφού η "καημενούλα" έχει μόνο 2 πραγματάκια... "Αααχ σε ευχαριστώ κορίτσι μου.. Την ευχή μου να έχεις..." Χαμογελάς και κάνεις ένα βήμα πίσω να περάσει...  Αφού σε προσπερνά και αφήνει τα πράγματα στο ταμείο, γυρνάει και παίρνει από το πίσω ταμείο(που δεν λειτουργεί) το μισό σούπερ μάρκετ... Τα οποία έχει αφήσει με σκοπό να σε παραπλανήσει!! 

Παράδειγμα Νο3: ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ... 

Περιμένει κόσμος και ντουνιάς στην στάση... Και βλέπεις την γιαγιάκα να έρχεται σιγά σιγά από μακρυά! Μετά από ώρα καταφτάνει το λεωφορείο... Πανικός... Κόσμος προσπαθεί να βγει, άλλος να μπει.. Ένας κακός χαμός... Αισθάνεσαι ένας μόνιμο σπρώξιμο πίσω στην πλάτη... Ένα χέρι μια να σε πηγαίνει αριστερά και μια δεξιά... Ώσπου σε προσπερνά η γιαγιά γκάνγκστερ και τρέχει -κυριολεκτικά- να προλάβει την θέση... Πατάει επί πτωμάτων για να βρει να κάτσει...!!

Είμαι σίγουρη πως όλοι έχουμε συναντήσει αυτή την γιαγιά κάπου... Είδος υπό εξαφάνιση ΔΕΝ πρόκειται να είναι γιατί βρίσκονται παντού... Είναι συνεχώς ανάμεσά μας μεταμφιεσμένες σε απλές γιαγιάδες σαν την δικιά μου και την δικιά σας...!! Αν και εδώ που τα λέμε....  Η δικιά μου είναι μια από αυτές...!!!! Σσσσσ....


Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα
*φωτο από kazani.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!