ON LINE

25 Απριλίου 2015

Η ΑΝΟΙΞΗ,Η MISS PIGGY ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ!

Γράφει η Giota.

Τι μυρίζει έτσι ρε παιδιά;
Γνώριμη μυρωδιά!!! Λουλουδάτη!!!
Μα  ναι!!!!
Ήρθε η Άνοιξη!
Την αγαπώ την Άνοιξη γιατί μας φέρνει μια ανάσα από το καλοκαίρι! Αγαπώ τις μυρωδιές της, τα χρώματά της,την λάμψη της!
Το μόνο κακό της είναι ότι μαζί με όλα τα καλά φέρνει και μερικά κακά για εμάς τις μαμάδες-νοικοκυρές! Το φτιάξιμο της ντουλάπας είναι ένα από αυτά! Για την ακρίβεια δεν είναι τόσο το φτιάξιμο της ντουλάπας αλλά το γεγονός ότι ανακαλύπτεις,δοκιμάζοντας τα ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά σου ρούχα, ότι τα πήρες τα κιλάκια σου τον χειμώνα!


Κι εκεί έρχεται η κατάθλιψη και αρχίζεις να καταριέσαι τα πιτόγυρα και τις πίτσες (με coca cola light πάντα) που τσάκιζες μπροστά στην τηλεόραση τα κρύα χειμωνιάτικα βράδια!
Λοιπόν, εγώ προσπέρασα "στάδιο της ντουλάπας" και πέρασα κατευθείαν σε αυτό της κατάθλιψης για να μην χάνω και χρόνο! Γρήγορα όμως το ξεπέρασα και αποφάσισα, μα τι άλλο, να το "ράβω" λίγο και να ξεκινήσω γυμναστήριο! Εξάλλου ο Μάιος είναι ο κατεξοχήν μήνας για να κάνει ο κάθε Έλληνας την εγγραφή του σε τέτοια μέρη βασανιστηρίων!
Ένα ωραίο απόγευμα πήρα την πετσετούλα μου,έβαλα τα αθλητικά μου και πέρασα την πόρτα του γυμναστηρίου....
Ας ξεκινήσω με Zumba,σκέφτηκα, που είναι και χαρούμενη!
Και όντως είναι πολύ χαρούμενη δραστηριότητα!!!!Όχι για σένα βέβαια που κωλοχτυπιέσαι και προσπαθείς να "πιάσεις" τα βήματα της κάθε χορογραφίας, αλλά για αυτούς που παρακολουθούν το όλο θέαμα!
Για φτιάξτε εικόνα:
Σε μια αίθουσα 20 περίπου γυναίκες.....στις πρώτες γραμμές οι πιο έμπειρες Zumbίστριες (κορμιά) και όσο πάμε προς τα πίσω το χάος! Οι πρώτες γραμμές να εκτελούν άριστα και συγχρονισμένα τις χορογραφίες ενώ εμείς οι "πίσω" αλλού βαρούν τα τύμπανα κι αλλού χορεύει η νύφη, ξεμαλλιασμένες, εξαντλημένες να προσπαθούμε να ακολουθήσουμε!!!
Πού πας ρε Καραμήτρο!;

Την επόμενη μέρα δεν είχε Zumba κι έτσι αρκέστηκα στον διάδρομο και στα όργανα! Η αίθουσα των οργάνων έμοιαζε με αίθουσα μεσαιωνικών βασανιστηρίων!!! Ο Χριστός κι η Μάνα του!!!!Λες και τα είχε σχεδιάσει όλα κάποιος "αρρωστημένος" νους!
Για να μην τα πολυλογώ και να μην γκρινιάζω μια χαρά ήταν κι εκεί (ας όψονται τα πάχια μου).
Είχα και ωραία παρέα!!! Όλοι γύρω μου ήταν "τούμπανα"!!!!! Ξέρετε, από αυτούς με τις τριγωνικές πλατάρες, τις μπρατσάρες και τα καλαμωτά ποδαρούλια!!! Για μια στιγμή μου πέρασε ξανά από το μυαλό το "Πού πας ρε Καραμήτρο" αλλά όταν τους είδα να κάνουν τις ίδιες ασκήσεις με εμένα κι να βογκούν, την στιγμή που εγώ τις έκανα  ά ν ε τ α (!) αναθάρρησα!
(σιγά...τι πειράζει που αυτοί σήκωναν 50κιλά κι εγώ 5-βαριά 10- ;;;;)
Και κάπως έτσι, πέρασε η πρώτη μου εβδομάδα στο γυμναστήριο....προσπαθώντας να κάνω κάτι σαν Zumba και κάτι σαν βάρη (μην πώ κάτι σα να σήκωνα τις σακούλες από το σούπερ μάρκετ)!
Συνεχίζω λοιπόν σχεδόν ακάθεκτη
 και σας (μου) αφιερώνω το παρακάτω τραγουδάκι:
"Απολλώνια Κορμάρα"-Ημισκούμπρια.



Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα

2 σχόλια:

  1. Μπράβο σου και πάλι μπράβο σου για την απόφαση να ξεκινήσεις! Και μη μασάς "Καραμήτρο", μια χαρά είσαι! Αν θέλεις μερικές συμβουλές από ειδικούς για το ξεκινημα, σε περιμένω στο blog μου...

    Καλό απόγευμα και καλή συνέχεια
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι επισκέψεις μου είναι δεδομένες πια! Να σαι καλα Ελένη!

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!