ON LINE

4 Απριλίου 2015

Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΡΟΖ"....Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;;;

Γράφει η Giota.
Πιστέψτε με, το να είσαι γονιός δεν είναι το ευκολότερο πράγμα του κόσμου...Όταν φέρνεις ένα μωρό στο σπίτι για πρώτη φορά είναι να έχεις ένα κουτί με αμοντάριστο έπιπλο κι ενώ είσαι ενθουσιασμένος που θα το στήσεις κομμάτι-κομμάτι διαπιστώνεις πως το φυλλάδιο με τις οδηγίες χρήσεις είναι γραμμένο στα...κινέζικα!!!!
Η κατάσταση που θα βιώσεις,συνήθως, είναι πολύ μακριά από αυτό που θεωρείς "ιδανικό"....
Σε στεναχωρώ ε;

Δεν το κάνω επίτηδες....απλά πρέπει να έχεις μια ρεαλιστική άποψη του τι να περιμένεις μόλις το μωράκι σου κάνει "ποδαρικό" στο σπίτι σας. Δεν είναι όλα όπως τα παρουσιάζουν στις ταινίες ή στις διάφορες σελίδες και blogs που διαβάζεις....Δυστυχώς το 24ωρό σου με το μωρό σαν πρωτομανούλα ενδέχεται να μην είναι "ροζ" και γεμάτο καρδούλες....

Η πραγματικότητα είναι ότι θα έχεις να κάνεις με ένα ανθρωπάκι, το δικό σου μοναδικό ανθρωπάκι, το οποίο όλο και κάτι θα "ζητάει" κάθε ώρα και εσύ θα πρέπει να είσαι απίκο και να προσπαθείς να καταλάβεις "τι θέλει να πει ο ποιητής"....πονάει;;; πεινάει;;; θέλει άλλαγμα;;; ζεσταίνεται;;; κρυώνει;;; νυστάζει;;;; όλα θα στα "λέει" με έναν τρόπο : Κλάμα!

Αν είσαι άνθρωπος της "τάξης" σφίξε τα δόντια και προχώρα! Ο πάγκος της κουζίνας σου θα είναι γεμάτος νέα μωρουδοαξεσουάρ (αποστειρωτές, μπιμπερό, πιπίλες, θερμός,βραστήρες...πιάτα και ποτήρια που δεν πρόλαβες να πλύνεις...να πω κι άλλα;;)....τα άπλυτα ρούχα θα σε κοιτούν ειρωνικά μέσα από το καλάθι τους και τα ασιδέρωτα θα σε φλερτάρουν ξεδιάντροπα

Ξαφνικά θα διαπιστώσεις πως έχεις αποκτήσει μαγικές δυνάμεις και ικανότητες!!!! Θα φτιάχνεις Νες το πρωί και ως δια μαγείας θα να πίνεις κουπάτο φραπέ κάποια στιγμή μέσα στη μέρα!!! Οι νύχτες θα μικρύνουν κατά πολύ και το σερί 8ωρο στο κρεβάτι σου ίσως να κάνει ένα "τσαφφ" και να εξαφανιστεί!!!! Θα έχεις την ικανότητα να κρατάς το μωρό με το ένα χέρι ενώ με το άλλο θα φτιάχνεις γάλα και στον ώμο σου θα στηρίζεις το ακουστικό του τηλεφώνου!



Εντελώς ξαφνικά θα συνειδητοποιήσεις πως το 24ωρό εν σου φτάνει "ούτε για ζήτω"...Αν τύχει και κοιταχτείς φευγαλέα στον καθρέφτη θα εκπλαγείς!!!! Κράτα την ψυχραιμία σου! Τα μαλλιά θα θυμίζουν ζούγκλα, τα ρούχα σου θα περιορίζονται σε σικ πυτζαμοφόρμες με λογιών-λογιών "χειροποίητες" στάμπες, φρύδια, χέρια, πόδια θα χρειάζονται στάνταρ μια αισθητική παρέμβαση, ενώ πολύ πιθανών οι μαύροι κύκλοι να σε επισκεφθούν (άτιμο ξενύχτι).

Εννοείτε,δε, πως το αγαπημένο σου gadget θα γίνει η ενδοεπικοινωνία αφού θα την έχεις πάνω σου ή στο οπτικοακουστικό σου πεδίο μέρα-νύχτα για αρκετούς μήνες!

....είσαι ακόμα καλά; Δεν πιστεύω να σε αποκάρδιωσα;;;; Ίσως να μην είναι όλα σε τέτοιο βαθμό ή όλα μαζί πάντως αυτή πάνω κάτω θα είναι η καθημερινότητά σου με το μπεμπάκι σου!!! Έλαααααα!!! Μην στραβώνεις τα μούτρα σου......Εγώ εστίασα στα αρνητικά για να είσαι προετοιμασμένη για το χειρότερο σενάριο...!
Τα θετικά τα αφήνω να τα ανακαλύψεις και να τα απολαύσεις μόνη σου και πίστεψέ με είναι πολλά...και τόσο όμορφα...τόσο μοναδικά....που σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα πάντα! Είσαι μαμά και αυτό είναι από μόνο του υπέροχο!!!!

Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook


3 σχόλια:

  1. Χαχα έτσι ακριβώς!Super powers!! Αλλά όπως είπες και εσύ υπάρχουν και τόσαααα θετικά που ξεχνάς μονομιάς όλα τα άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα!!!φοβερη εισαγωγη!φαντασου να γυρνας σπιτι με δυο μωρα!προωρα!ζουσα σε αλλη διασταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Με 2 μωρά γυρισα κι εγώ και ζουρλάθηκα!! Τι μια ένιωθα ότι ζούσα σε όνειρο και την άλλη σε εφιάλτη! χαχαχα

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!