ON LINE

4 Απριλίου 2015

ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΤΕ....

Γράφει η Giota.
Πριν κάνω παιδιά το να "κρίνω" τις μαμάδες μου ήταν πολύ εύκολο! Οι λέξεις έβγαιναν από το στόμα μου σαν ένα χείμαρρος βλακείας και γονεϊκής άγνοιας! Θυμάμαι (και ντρέπομαι) πόσες κουτσομπολίστηκες συζητήσεις είχα κάνει με φίλες μου χωρίς παιδιά
και κουνάω κοροϊδευτικά το κεφάλι μου στον "παλιό" μου εαυτό!
Η φράση "Θα γίνεις μάνα και θα καταλάβεις" στα αυτιά μου ακούγονταν τόσο κλισέ, τόσο ανούσια, τόσο "δικαιολογία"... αργότερα όμως κατάλαβα πως αυτή η φράση που μου έλεγαν οι μαμάδες έκρυβε την μεγαλύτερη αλήθεια του (μαμαδο)κόσμου!!!
Ενδεικτικά θα αναφέρω κάποια παραδείγματα από τα πράγματα που ΠΟΤΕ δεν θα έκανα στα δικά μου παιδιά ή σε εμένα:
  • ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΊΣΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ: Σας πληροφορώ ότι όχι μόνο τα κοιμιζα αγκαλιά αλλά έλιωσα και δεκάδες παντόφλες από τα πάνω-κάτω στο χολ του σπιτιού μου μέχρι να κοιμηθουν!!!
  • ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΛΩΣΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ: Σαφώς και η ατσάλινη υπομονή που νόμιζα ότι θα αποκτούσα μαγικά μαζί με τον ερχομό των διδύμων έχει αποδειχθεί πως είναι περισσότερο από βούτυρο παρά από ατσάλι!!!!
  • ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΤΡΕΨΩ" ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Και εδώ είναι που γελάμε!!!! Ξεκινήσαμε με light Ζουζουνοτράγουδα στο dvd player και έχουμε περάσει πλέον σε άψογο χειροσμό του YouTube με παράληψη των διαφημίσεων κτλ!!!!!!!!
  • ΔΕΝ ΘΑ "ΜΠΟΥΚΩΝΩ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ: Ναι την είχα κάνει και αυτή την δήλωση....αλλά έχω πιάσει αμέτρητες φορές τον εαυτό μου να κυνηγάω τα παιδιά με ένα πιάτο φασολάκια στο χέρι ή να κάνω τα χίλια μύρια κόλπα για να δώσω μια μπουκιά παραπάνω!
  • ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΣΝΑΚ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ: Χα χα χα χα
  • ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕ "ΣΚΑΤΟΛΟΪΔΙΑ": Χα χα χα ξανά και δυνατά!
  • ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ: Αυτό το είχαμε ξεκινήσει καλά αλλά από μια περίοδο και μετά καταλήξαμε να κοιμόμαστε σε ένα κρεβάτι 2 ενήλικες, 2 παιδιά και ένα σκυλί!!!!! όπως καταλαβαίνετε κάναμε "μαύρο" ύπνο έτσι ο καθένας μας πήρε από ένα παιδί και πλέον κοιμόμαστε 8ωρο.
  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ: Το έκανα και (δυστυχώς) εξακολουθώ να το κάνω...Πού να βρεθεί χρόνος και διάθεση για beaute μετά από το καθημερινο και ασταμάτητο τρέξιμο;;;;;; Εσάς που τα καταφέρνετε και έχετε κουράγιο σας ζηλεύω θανάσιμα!
  • ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ "ΟΠΩΣ ΝΑ' ΝΑΙ":Κι αυτό στην αρχή το είχα καταφέρει αλλά "στράβωσε" στην συνέχεια! Όταν ο χρόνος μας πιέζει...το σχολικό κορνάρει κι εγώ προσπαθώ να τις πείσω να βάλουν τα "σεταρισμένα" ρούχα τους χωρίς αποτέλεσμα υποκύπτω στο γούστο τους και τους φοράω ότι θέλουν! Φόρμες με μπότες;;;;;Φόρμες με μπότες λοιπόν!
Γι' αυτό σας λέω:


Μεγάλη μπουκιά φάε...μεγάλη κουβέντα μην λές!!!
Ότι κορόιδευα το λούστηκα και μάλιστα επί 2 συγχρόνως!

Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα

2 σχόλια:

  1. έτσι ακριβώς είναι!

    όσο περνούν τα χρόνια, νιώθω περισσότερο και την μητέρα μου- πλέον δεν τολμώ να την κρίνω!

    φιλιά
    Αλεξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ...ότι κοροϊδεύουμε μας έρχεται στη μούρη τελικά Αλεξία μου! Δε μπορείς να καταλαβεις την θέση κανενός αν δε μπεις στα παπούτσια του πρώτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!