ON LINE

20 Απριλίου 2015

TATTOO MOMMY.

Γράφει η Giota.
Νομίζω πως πάντα μου άρεσαν τα τατουάζ...Την θαυμάζω αυτή την τέχνη και πάντα χάζευα τα περίτεχνα σχέδια που έχουν ζωγραφισμένα στο σώμα τους οι "τατουαζάκιδες"!!!!
Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχε φωλιάσει,χρόνια τώρα, η ιδέα ενός tattoo, αλλά ποτέ δεν το έπαιρνα απόφαση και ποτέ
δεν το τολμούσα σκεπτόμενη την μονιμότητα της "ζωγραφιάς".Ok θέλω να κάνω ένα αλλά τι;;;;; Ποιο σχέδιο θα μπορούσε να συνυπάρχει στο σώμα μου
χωρίς να το βαρεθώ,χωρίς να "παλιώσει" μέσα μου;
 Γιατί για να λέμε και του στραβού το δίκαιο το τατουάζ άπαξ και το "χτυπήσεις" θα σε συντροφεύει ως την αιωνιότητα...

Τα χρόνια περνούσαν κι εγώ δεν τόλμησα να περάσω την πόρτα κανενός tatto artist ώσπου έγινα μαμά!!! Αυτό ήταν! Να κάτι που μπορούσα να το κάνω τατουάζ και δεν θα μετάνιωνα ποτέ!!!! Στα 31 μου,λοιπόν, έκλεισα ραντεβού για να τατού έχοντας αποφασίσει μόνο το σημείο του σώματος και το "θέμα" με την προϋπόθεση πως θα ήταν κάτι μικρό και διακριτικό!!!
My Angels in progress
Από το "μικρό και διακριτικό" που είχα αποφασίσει (τρομάρα μου) έφυγα από το studio με το σχέδιο που μπορείτε (κάπως) να διακρίνετε στις φωτογραφίες!!! Το ερωτεύτηκα αυτό το σχέδιο!!!
Δύο άγγελοι, ένας πάνω και ένας κάτω, που κρατούν μια κορδέλα από τις δυο της άκρες, μέσα στην οποία είναι γραμμένα τα ονόματα των παιδιών μου!
Οι δύο "φύλακες-άγγελοι" της Ιωάννας και της Έφης. Δύο άγγελοι που θα τους κουβαλάω για πάντα στην πλάτη μου, που θα είναι για "πάντα" κολλημένοι επάνω μου όπως (εύχομαι και ελπίζω) και τα παιδιά μου κυριολεκτικά και μεταφορικά!!!!
Η όλη μου εμπειρία ήταν υπέροχη και σχετικά ανώδυνη. Σίγουρα θα το ξανάκανα αν έβρισκα έναν τόσο σημαντικό λόγο!
Η πρωτη φωτο μόλις γυρισα στο σπίτι!
Έγινα πια κι εγώ μια περήφανη tattoo mommy και το χαίρομαι αφάνταστα!!!

Δείτε επίσης: Ένα tattoo υπενθύμιση.



Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα

4 σχόλια:

  1. Με γεια σου λοιπόν! Πολύ όμορφο το τατουάζ σου και, ναι, τα παιδιά μας είναι κάτι που θα θέλουμε να φέρουμε για πάντα επάνω μας - γιατί μέσα μας τα έχουμε έτσι κι αλλιώς, ακόμη, ή κυρίως, και όταν τελειώσουν οι εννιά μήνες της κύησης.

    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουφ περιπου πριν 19 χρονια εκανα το πρώτο ..τι κ αν εφτασα 34 νομιζω οτι δεν θα υπάρξει τελευταιο..υπεροχος τρόπος να κρατας για πάντα επάνω σου τους 2 αγαπημενους σου αγγέλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 19 χρόνια ε;;;;; Μικρή πήγες για το πρώτο!!! Εγώ,πάλι, "μεγαλοκοπέλα" κατεληξα και το αποφάσισα! χα χα χα

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!