ON LINE

12 Μαΐου 2015

ΟΙ..."ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ" ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ!

Γράφει η Giota.

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια εποχή που τα Girly groupάκια ήταν της μόδας, τέσσερα κορίτσια του Γυμνασίου γνωρίστηκαν και ξεκίνησε μια αγνή και ειλικρινής φιλία!
Τα τέσσερα, αυτά, κορίτσια μοιράζονταν τα πάντα...σκέψεις...όνειρα...χαρές...εξομολογήσεις...ρούχα...παπούτσια...σχολικές εργασίες...Έζησαν μαζί εφηβικούς έρωτες...χωρισμούς...σχολικές εκδρομές...κοπάνες...και όλα αυτά τα χαζά και κοριτσίστικα που φάνταζαν τόοοοοοοοοοσο σημαντικά στα μάτια μας!!!
*η φώτο είναι από το principeeric.deviantart.com
Μαζί στο σχολείο, μαζί στα φροντιστήρια, μαζί στις εξόδους, μαζί,μαζί!!! Μάζι στις πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες μακιγιάζ (με κλεμμένα μαμαδίστικα καλλυντικά), μαζί στα χρωμοσαμπουάν που ποτέ δεν "έπιαναν", μαζί στην αφαίρεση  φρυδιών και στις αποτριχώσεις...!
Τέσσερα κορίτσια τόσο διαφορετικά μα και τόσο ίδια!

Τα χρόνια πέρασαν...
 η ζωή τα έφερε έτσι και η μια από τις τέσσερις μετακόμισε με την οικογένειά της σε άλλη πόλη....πολύ μακριά...Οι επαφές τους μπορεί να αραίωσαν αλλά δεν χάθηκαν! Ναι...αυτή που "αποχώρησε" ήμουν εγώ... Θυμάμαι που κλαίγαμε στον αποχαιρετισμό...
Θυμάμαι, αλληλογραφούσαμε τότε...άντε και κανένα sms (τότε τα κινητά δεν ήταν πολύ μόδα) και πολύ καρτοτηλέφωνο (πέφταν βροχή οι μονάδες χαχα) για να λέμε τα νέα μας...
Στην πόλη που διέμενα και διαμένω εώς και τώρα που σας γράφω γνώρισα τον άντρα μου και αποφασίσαμε να παντρευτούμε...Οι Φίλες μου ήταν εκεί, παρούσες την πιο σημαντική ημέρα της μέχρι τότε ζωής μου!
Λίγο αργότερα παντρεύτηκε και η δεύτερη της παρέας και το παρακάτω βίντεο ήταν το δώρο μου για τον γάμο της...Λίγο ερασιτεχνικό αλλά με πολλή πολλή αγάπη και για εκείνη αλλά και για τις υπόλοιπες...Το τι κλάμμα ρίξαμε την ημέρα του γάμου που βλέπαμε το βιντεάκι δεν περιγράφετε....Ευτυχώς η αισθητικός ήταν αστεράτη και μας διόρθωσε τα πρησμένα-κοκκινα μάτια χαχαχα!
Να σας φέρω όμως στο σήμερα, 20και χρόνια μετά...παντρεμένες με παιδιά και οι τέσσερις, τα "λέμε" πλέον μέσω διαδικτύου (Άγιο Facebook) και κάθε καλοκαίρι θα βρεθούμε έστω και για έναν καφέ (που καταλήγει σε μπυρο-ποτό) οι τρείς από τις τέσσερις μαζί με άντρες, παιδιά σκυλιά και γατιά!
Έτσι απλά...σα να μην πέρασε μια μέρα...μιλώντας όπως παλιά...τότε που γράφαμε στους σχολικούς τοίχους "Απαράδεκτες" και "Girl Power"...
Φιλεναδίτσες των παιδικών μου χρόνων.....φιλεναδίτσες μιας ζωής....φιλεναδίτσες μου ακριβές,πολύτιμες και χιλιοαγαπημένες σας ευχαριστώ που μου έχετε αφήσει για "προίκα" τόσες όμορφες αναμνήσεις!
Ο Θεός να έχει καλά εσάς και τις οικογένειές σας!

(ελπίζω να μην μου θυμώσετε που το δημοσίευσα ε;
Σας αγαπώ τρελλιάρες!) 




Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα

9 σχόλια:

  1. αχ αυτες οι φιλες και οι παρεες! νανε καλα το ιντερνετ γιατι πλεον δεν προλαβαινω να τις βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ομορφο κειμενο!!!Τι ομορφο βιντεο!!!Λογικο να συγκινηθητε...εδω συγκινηθηκα εγω...Ευχομαι να ζησετε ακομα πολλες-πολλες ομορφες στιγμες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tις ζηλεύω αυτές τις φιλίες! δεν είχα την τύχη να κρατήσω τέτοιους μακροχρόνιους δεσμούς και πρέπει να είναι πραγματικα΄υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως υπέροχο και μαγικό γιατι κατα κάποιο περίεργο τρόπο κάθε φορά που συναντιόμαστε είναι σα να μην πέρασε μια μέρα....Ευχαριστω για την επίσκεψη Μάχη μου.

      Διαγραφή
  4. συμφωνώ και εγώ με τη Μάχη! Τις ζηλεύω και εγώ...και κάθε φορά ψιλο στεναχωριέμαι που δεν κράτησα τους δεσμούς...Εύχομαι να είστε για πάντα καλά και αγαπημένες... Πέρασα μία βόλτα από το πάρτυ της Μάχης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην στεναχωριέσαι Clelia, όλα για κάποιον λόγο γίνονται δυστυχώς ή ευτυχώς. Σε ευχαριστώ πολύ που πέρασες. Να σαι καλά...!

      Διαγραφή
  5. Είναι πολύ ωραίο που πήρατε παράλληλους δρόμους και καταφέρατε να μη χάσετε αυτά που σας ενώνουν. Δεν είναι εύκολο!
    Μια πολύ όμορφη ιστορία μας είπες σήμερα και μου έφερες στο μυαλό τις φίλες που έχω χάσει αλλά και όλες τις καινούργιες που έχω στη ζωή μου.
    Στις φίλες, λοιπόν!

    Καλημέρα
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις φίλες,λοιπόν να' ναι καλά και να μοιραζόμαστε στιγμές!!!

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!