ON LINE

27 Οκτωβρίου 2015

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ...ΜΑΜΑΔΩΝ.

Γράφει η Giota.

Σήμερα μιλάμε για δίαιτες...δίαιτες διάσημες, πολυσυζητημένες, δίαιτες αποτελεσματικές, δίαιτες καταστροφικές, δίαιτες που δοκιμάσαμε και δίαιτες που απλά κάπου τις "πήρε" το αυτί μας ή το μάτι μας!





Πληκτρολογώντας απλά την λέξη "δίαιτα" στο google βρήκα εκατομμύρια αποτελέσματα...δίαιτα των μονάδων, δίαιτα ducan, δίαιτα orac, δίαιτα fast metabolism, δίαιτα ατκινς, δίαιτα της NASA και ένα σωρό άλλες δίαιτες.
Τα τελευταία χρόνια προσωπικά ακολουθώ έναν συνδυασμό από δίαιτες, κάνω την δίαιτα της πάπιας (δηλαδή τρώω τα πάντα και κάνω την πάπια) και την δίαιτα της Παναγίας (τρώω μεχρι σκασμού και μετά κρατώντας το στομάχι μου φωνάζω "Ωχ Παναγία μου").
Από τότε όμως που γέννησα ακολουθώ την δίαιτα των μαμάδων!!! Η δίαιτα των μαμάδων είναι η πιο απλή όλων! Δε μετράς θερμίδες, δε μετράς μονάδες, δεν ζυγίζεις και το κυριότερο δεν ανεβαίνεις στην ζυγαριά!!!!!Την έχετε ακουστά; Όχι;;;; Αποκλείεται!!!!! Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες μαμάδες ακολουθείτε αυτή την δίαιτα χωρίς καν να το ξέρετε!!!!!

Η δίαιτα των μαμάδων βασίζεται στο τσιμπολόγημα! Τσιμπολογάς το πρωινό που άφησαν τα παιδιά, τσιμπολογάς κατά την διάρκεια του μαγειρέματος δοκιμάζοντας το φαγητό, τσιμπολογάς πίνοντας τον καφέ σου,τσιμπολογάς μέχρι να σχολάσουν τα παιδιά, τσιμπολογάς κανένα σνακ, τσιμπολογάς το απόγευμα και τέλος,το βράδυ τσιμπολογάς ότι τσιμπολόγησες όλη την ημέρα μπροστά από μια οθόνη.

Μην γελάτε!!!!
Η δίαιτα των μαμάδων έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα!!!! Βάζεις τα κιλά σου αργα και σταθερά!!!! Τόσο αργά που ξυπνάς ένα πρωί, κοιτιέσαι στον καθρέφτη και δεν σε αναγνωρίζεις!!!!! Κοιλιτσες, μπουτάκια,μπρατσάκια έχουν κάνει την εμφάνισή τους και είναι έτοιμα για δάγκωμα!!!!! Αναρωτιέσαι πώς στην ευχή πάχυνες αφού δεν κάθεσαι στο τραπέζι να φας σαν άνθρωπος ,σκας από το κακό σου και για να ξεδώσεις χτυπάς το τελευταίο κομμάτι κέικ που έμεινε στο τάπερ "καμακώνοντας" με το δάχτυλο τα ψιχουλάκια!!

Τι να κάνουμε;;; Αυτά έχει η ζωή!
ή χαλάρωσε (την ζώνη σου) κι απόλαυσέ το ή ζορίσου και ξεπέρασέ το!!!!!






Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook

12 σχόλια:

  1. Εγώ πάλι έχω άλλη εκδοχή της δίαιτας των μαμάδων που σε εμένα τουλάχιστον έπιασε.
    Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα 7 κιλά. Ναι ξέρω, τίποτα! Μετά όμως πήρα περίπου 20!!!!
    Και τα είχα μέχρι που η κόρη μου περπάτησε! Με το που σηκώθηκε όμως και έτρεχα πίσω της τα κιλά άρχισαν να εξαφανίζονται!
    Οπότε λέω να εγκαινιάσω νέα δίαιτα και να την ονομάσω "τρεχάτε ποδαράκια μου δίαιτα"!
    Μάλιστα ήταν τόσο αποτελεσματική που τώρα στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου τρώω με την άνεση μου αφού ξέρω ότι όταν θα αρχίσει η φάση "τρεχάτε ποδαράκια μου" θα εξαφανιστούν όπως και να έχει! (αν και πιστεύω ότι με δύο παιδιά θα είναι ακόμα πιο εύκολο!)

    Σας φιλώ κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δική σου εκδοχή δεν έπιασε σε μενα, αν και κυνηγούσα επι 2 συγχρόνως!!!! Εγω στην εγκυμοσυνη πήρα 12 κιλα και πριν καλά καλά 40ντίσω είχα φτάσει στα κιλα μου προ εγκυμοσυνης χωρίς καμια προσπάθεια. Τωρα όμως....κλάφτα Χαράλαμπε..... το βραδυ μόλις κοιμηθουν τα διδυμα καθομαι χαλαρά και γουρουνιάζω τρελλά!!!!
      Ευχαριστώ που πέρασες!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Χαχα γέλασααα!!!! Αυτή τη δίαιτα την κάνω κι εγώ, μόνο που ανεβαίνω και στη ζυγαριά (πες με μαζώχα)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι αγάπη μου!!!! Τέτοια μηχανήματα του διαβόλου δεν τα βάζω στο σπίτι μου!!!! Δεν εχω ζυγαριά!!!! χαχαχαχαχαχαχα
      Ευχαριστώ που πέρασες!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Αχ τώρα με δύο παιδιά, 6 χρόνων κ 11 μηνών, πήρα την ηρωική απόφαση δίαιτας με διαιτολόγο!!! Εντάξει ζουν στον κόσμο τους.. Θελει κάθε μέρα άλλο φαγητό κ άλλο το μεσημέρι, άλλο το βράδυ.. Εάν μπορεί φυσικά το γιαούρτι κ το τοστ να θεωρηθεί βραδινό... Έχω ξεκινήσει από τον Ιούλιο κ έχω χάσει 8 κιλά κ πάλι καλά.... Αχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε θαυμάζω....δεν έχω μπει ποτέ στην διαδικασία της διαιτας-διατροφής.΄΄Οχι επειδή δεν την χρειάζομαι απλά επειδή δε μπορώ να πειθαρχίσω και δε μπορω αυτό που λες κι εσυ "τα ιδιαιτερα" φαγητα...Καλή συνέχεια Μαρία!!!!

      Διαγραφή
  4. χαχα...τέλειο το post σου, έχεις όμως απόλυτο δίκιο. Εγώ πάλι κάθε Δευτέρα ξεκινάω δίαιτα και φυσικά δεν έχω χάσει ουτε γραμμάριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι φταίς κι εσυ που οι συγκεκριμενες Δευτέρες δεν έρχονται ποτέ;;;; χαχαχαχα Ευχαριστώ που πέρασες Αθηνά.
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Γέλασα μέχρι δακρύων να είσαι καλά!!!! Ούτε σε μένα έπιασε αυτό το τρεχάτε ποδαράκια μου και είναι απορίας άξιον και πόσο νευριάζω όταν πετυχαίνει σε άλλες που είναι ούτως ή άλλως αδύνατες- μίλησε και η Μάρθα, χιχι!! Που θα πάει θα κάνουμε και εμείς την δίαιτα την σωστή και εκτός απο μαμάδες θα είμαστε hot μαμάδες, α στο καλό πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααα!!!!! Ντροπή να "μιλάνε" τα κορμιά! χαχαχαχαχαχα Χαίρομαι που γέλασες με την ανάρτηση Γιάννα! Πραγματικά έχουμε τόσα προβλήματα που το θεωρώ χαζούτσικο να χαλάμε την ψυχή μας για λιγα κιλά παραπάνω. Σε ευχαριστώ που πέρασες! Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  6. Ειδικά αυτο με το "καμακωμα ψιχουλακιων" γέλασα πολύ κ σκέφτηκα : ω ναι δν είμαι η μόνη!!!!(οταν το κάνω ασυναίσθητα ο άντρας μου με λέει γυφτάκι!!!)Εγώ τι ν πω ακόμα είμαι νέα στο club μόλις αρχίσαμε τις κρεμουλες επεται σοβαρή συνέχεια δηλ αλλά στην εγκυμοσύνη πήρα 36 ολόκληρα κιλά -ο Γυναικολογος μου ήταν στα πρόθυρα χαρακιριου κ γω ανέμελη στρουμπουλουλα που ο,τι μου γυάλιζε το καταβροχθιζα!!!5,5 μήνες μετά τη γεννά εχω χάσει μόνο 14kg αλλά δν πτοούμαι καθόλου!!!Μακαρι μόνο αυτο ν ήταν το πρόβλημα μας ρε γμτ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Μαλαματένια!Να σου ζήσει το μπουμπούκι σου και καλως ήλθες στις BloggoΛογίες! Εγω, αν και είχα δίδυμη κύηση πήρα μονο 12 κιλα με πολύ στέρηση...τα υπόλοιπα τα πήρα αφού γέννησα ακολουθώντας την διαιτα των μαμάδων! χιχιχι

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!