ON LINE

7 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ Circo Italiano Di Roma.

Γράφει η Giota.
Ένα διαφορετικό απόγευμα αποφασίσαμε να περάσουμε οικογενειακώς την Παρασκευή που μας πέρασε κι έτσι επισκεφτήκαμε το τσίρκο που έκανε μια στάση και στην δική μας πόλη. 
Βάλαμε, λοιπόν, τα ζεστά μας ρούχα, φορέσαμε το καλό μας χαμόγελο και ξεκινήσαμε. Μπορεί το τσίρκο να μην είχε ζώα γιατί στην Κοζάνη και στο Κιλκίς (ίσως και σε άλλες πόλεις, δεν ξέρω) έχουν απαγορευτεί

αλλά λίγο μας ένοιαξε αυτό μιας και οι μικρές μας θα παρακολουθούσαν για πρώτη φορά τέτοιου είδους παράσταση!


Δυστυχώς
 η προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή.....κάτι το εισητήριο, κάτι το κρύο, κάτι ότι εμείς πήγαμε στην απογευματινή παράσταση...δεν ξέρω....πάντως κόσμο δεν είχε!


Η παράσταση κράτησε σκάρτες δύο ώρες 
και μπροστά από τα μάτια μας παρέλασαν
 ακροβάτες, κλόουν,σπαθιά, φωτιές, ο γύρος του θανάτου, η πριγκίπισσα Έλσα, ο Μπομπ Σφουγγαράκης, η Πέππα, ο SpideMan και μερικοί ακόμα γνώριμοι όλων των παιδιών.


Σε γενικές γραμμές, και να εξαιρέσουμε το ψωφόκρυο που έκανε (για να λέμε την αλήθεια βλέπαμε τις ανάσες μας!!!!!), ήταν ένα θέαμα μέτριο για τους μεγάλους (ειδικά από αυτούς που έχουν εμπειρία από τεράστια τσίρκο) και πολύ καλό για τα παιδιά που κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα τα ακροβατικά και εκστασιάστηκαν με τα καρτούνς.




Οι μικρές μου, αν και μπουρμπουλωμένες με σκουφιά και κουκούλες το φχαριστήθηκαν τρελλά. Γέλασαν με την ψυχή τους, έφαγαν ποπ κορν, βγήκαν φωτογραφίες με τους αγαπημένους τους ήρωες κινουμένων σχεδίων και στο τέλος με ρώτησαν "Μαμά, πότε θα ξανάρθουμε;;;;"!
Χαλάλι, 
λοιπόν, το πενηντάρικο που μας έφυγε αέρα-πατέρα με το καλησπέρα σας!


Δείτε επίσης το Δάσος των Ξωτικών στην Κοζάνη.




Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook

2 σχόλια:

  1. Είχαμε πάει και εμείς πριν λίγο καιρό που ήταν στην Θεσσαλονίκη! Το θεωρώ μία άκρως ενδιαφέρουσα και διαφορετική έξοδο για τα παιδιά! Είναι αυτά τα διαφορετικά πράγματα που κάνουμε και εμπλουτίζουμε τις αναμνήσεις τους! Εννοείται πως περισσότερο απ' όλα μας είχε αρέσει η Έλσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτή η Έλσα!
      χα χα χα
      Αυτή ήταν ο λόγος που πήγαμε κι εμείς μιας που η λέξη "τσίρκο" ήταν άγνωστη και ως άγνωστη την αντιμετωπίσαμε με δυσπιστία αρχικα! Βέβαια και η Πέππα έπαιξε τον ρόλο της!

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!