ON LINE

7 Μαρτίου 2016

...ΚΑΙ ΜΟΥ' ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΑΛΛΙ...


Γράφει η Giota.

Συνήθως βάφω μόνη μου τα μαλλιά μου, εκτός αν θέλω να κάνω χοντρή αλλαγή. Έχοντας δοκιμάσει πολλές αποχρώσεις, τα τελευταία χρόνια είχα "κάτσει" αναπαυτικά στη μαύρη βαφή μαλλιών...ελάχιστα πιο σκούρα απόχρωση από το φυσικό μου χρώμα και απίστευτα βολική μιας που η ρίζα δεν φαινόταν και έτσι τα "περνούσα" όποτε θυμόμουν!!!

Τελευταία άρχισα να βαριέμαι την "μαυρίλα" και αποφάσισα να ξανθίνω....Το επεξεργαζόμουν αρκετούς μήνες κι αυτό γιατι φοβόμουν την φθορά που θα υποστούν τα έρμα τα μαλλάκια μου αλλά το επιχείρησα...
Αφού τελείωσα τις εξειδικευμένες παρεμβάσεις της κομμώτριας έφτασε η στιγμή να πάρω τις βαφές μου και να "παίξω" κομμωτήριο στο σπίτι...Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα και πολύ όρεξη αλλά η άτιμη η ρίζα δε με άφηνε να ησυχάσω! Ξεκίνησα να "μπογιατίζω" αλλά στα μισά βαρέθηκα!!!!Να τα άφηνα μισοβαμμένα δεν γινόταν....να τηλεφωνούσα σε κάποια φίλη δεν προλάβαινα κι έτσι ανέλαβε ο σύζυγος να συνεχίσει το "μπογιάτισμα"!!!!!! (είναι ριψοκίνδυνη τελικά χα χα)

-Ρε, χάζεψες;;;;; Πώς θα στα βάψω;;;; Δεν ξέρω!!!
 ...ήταν η πρώτη του αντίδραση...

-Πλάκα μας κάνεις;;; Ευκαιρία να μάθεις. Δεν θέλει να πανεπιστήμιο ρε μωρό!!! Θα σου δείξω και μια χαρά θα τα βάψεις!!! Να, θα τα χωρίσεις έτσι και μπλα μπλα μπλα.....

Τελικά τον έπεισα εξαντλώντας ότι "ανεβαστικό"-επαινετικό επιχείρημα μου ήρθε στο μισοβαμμένο μου κεφάλι, κλάφτηκα και λίγο και τα πήγε περίφημα!!!!


Το χρώμα βγήκε μια χαρά αλλά δεν τον βλέπω πρόθυμο να επαναλάβει την διαδικασία την επόμενη φορά 
χα χα χα.
Επειδή όμως μια τρέλλα την έχω άρχισα (ήδη) να αμφιβάλλω για το ξανθό....ίσως να μην το συνήθισα ακόμα....I dont know...
Εσείς τι λέτε;



Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
&
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα


12 σχόλια:

  1. Εγώ νομίζω ότι σου πάει πολύ και σε φώτισε κιόλας!!! Μπράβο στον σύζυγο!!! Απείλησε τον πως αν δεν στα ξαναβάψει θα αναγκαστείς να πας κομμωτήριο και θα του βγει ο κούκος αηδόνι! Στον δικό μου μπορεί και να έπιανε! Φιλάκια (με γειά το μαλλί... φυσάει!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα αυτό δεν σκέφτηκα να του το αναφέρω χαχαχαχ Ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  2. Ωωωω μπράβο στο θάρρος σας, θα συμφωνήσω με την Κλειώ για το επιχείρημα σχετικά με το κομμωτήριο!!!! Μου αρέσει η αλλαγή σου και σαφώς μια αλλαγή στο τόσο την έχουμε ανάγκη. Εγώ είμαι λάτρης του μαύρου βέβαια εξού και μαύρο μπλε έχω στα μαλλιά μου. Παλιά είχα μαλλιά ξανθά πλατίνα, εντυπωσιακά αλλά...ήθελα βαφή κάθε 20 ημέρες ενώ τώρα τα βάφω όταν το θυμηθώ αφού δόξα το Θεό άσπρα ακόμα δεν έχω και το φυσικό μου δεν απέχει και πολύ. Το ξανθό ανοικτό επίσης απαιτεί και λίγο βάψιμο,επειδή είσαι αρκετά λευκή στην επιδερμίδα όπως βλέπω θα πρέπει να βάζεις κανένα κραγιόν, κανένα ρουζ ίσα να σπάει... Με το ξανθό είσαι πιο κομψή κυρία, με το σκούρο είσαι πιο αλάνι. Συνεπώς διαλέγεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο. Και με τα δύο είσαι η Γιώτα που ξέρουμε και αγαπήσαμε! Σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα με τον καλό σου λόγο βρε Μαράκι!!!! Να σαι καλά!!! Κι εγω το αγαπώ το μαύρο και τα καστανά,τα ζεστά για τους λόγους που αναφέρεις...δε νομιζω να το κρατήσω πολύ το ξανθωπό...θα μου τη σπάσει η ριζα...but its ok...μαλλια είναι, δεν τα λυπάμαι..τα βαφουμε, τα κοβουμε.No πρόμπλεμ (για μενα τουλάχιστον)

      Διαγραφή
  3. Με γεια λοιπον το μαλλι!! Συγχαρητηρια στο συζυγο!!!
    Φιλιά!!!
    Καίτη-oiparamythenies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρα σου πάει! Μπράβο και στο σύζυγο! Καλές είναι οι αλλαγές, ειδικά όταν σου πάνε τόσο!
    Δέσποινα
    Mamadesekrisi.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω Μαμά σε Κρίση!!!!!!! Όντως τις χρειαζόμαστε τις αλλαγές...ανεβαίνει η διάθεση (έστω για λίγο).

      Διαγραφή
  5. Δεν ξέρω πώς ήσουν με το μαύρο αλλά μου φαίνεται ότι το ξανθό σου πάει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσποινάκι ευχαριστω!!!!Καλέ έχω στην αναρτηση φωτο και με μαυρα!!! Για τσέκαρε και πες μου! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  6. Μεγαλη αλλάγη και ωραία.... πάντως μπράβο που έπεισες άντρα (εκτος κομμωτή) να σου βάψει μαλλί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα σου πω αν σου πηγαίνει ή όχι. Είναι κάτι που ποτέ δεν το κάνω. Από την στιγμή που αρέσει σε εσένα δεν έχει καμία σημασία η δική μου γνώμη!
    Θα σου πω όμως πόσο σε παραδέχομαι που έκανες τέτοια αλλαγή! Δεν θα το τολμούσα εύκολα!
    Μεγειά σου λοιπόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!