ON LINE

13 Αυγούστου 2016

"BULLΥING ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ".

"Πόσες φορές έχετε αναλογιστεί, αφήνοντας τον μικρό σας θησαυρό στην πόρτα του σχολείου, αν περνάει καλά ή αν υποφέρει από μερικά..."καλόπαιδα";;;
Αν δεν αντέχεις να διαβάσεις το κείμενό μου, μην συνεχίσεις....δεν θα είμαι καθόλου ευγενική!!! Στο κείμενό μου μπορεί να "δεις" το δικό σου παιδί είτε στην θέση του θύματος, είτε στην θέση του θύτη!!

Και ναι, καλά κατάλαβες! Το θέμα μου είναι το μπούλινγκ!

Ο δικός μου θησαυρός φέτος υπέφερε από έναν "νταή".... Γύρισε σπίτι χτυπημένος, στεναχωρημένος και ψυχολογικά ρημαγμένος! Αμέσως πήρα την κατάσταση στα χέρια μου!!! Συμβουλεύτηκα ψυχολόγο, η οποία μου είπε να θέσω όρια τόσο στο σχολείο όσο και στην μητέρα του παιδιού που ασκούσε σχολική βία στο δικό μου!

Μίλησα με την μητέρα του παιδιού άμεσα αλλά πήρα τις εξής απαντήσεις: "Και ο δικός σου τι έκανε; Δεν αντέδρασε; Ας τον χτυπούσε κι αυτός!!!" Αξίζει να επισημάνω πως η συγκεκριμένη μητέρα ήταν...φίλη μου....! Η γενικότερη άποψή της είναι πως έτσι γίνονται άντρες και πως πρέπει να συμπεριφέρεται έτσι για να μην του "κουνιέται" κανένας!!!!

Όσα αφορά το σχολείο, η δασκάλα κατά την διάρκεια του σχολικού έτους έκανε επανηλημένα παρατηρήσεις στην συγκεκριμένη μητέρα η οποία ισχυριζόταν πως "έτσι είναι ο χαρακτήρας του". Πήγα στην διευθύντρια χωρίς αποτέλεσμα...

Ανύπαρκτη παιδεία από τους γονείς!!!!
Ανύπαρκτη βοήθεια από το σχολείο και μιλάμε για νηπιαγωγείο!!!!!

ΟΧΙ, λοιπόν, ανεύθυνη μάνα και πατέρα!!! Δεν θα κάνεις έτσι το αγοράκι σου άντρα!!!
ΟΧΙ ανεύθυνη μάνα και πατέρα!!! Δεν θα υποστώ ούτε εγώ αλλά ούτε και ο γιος μου το δημιούργημά σου!
ΟΧΙ, λοιπόν, ανεύθυνη μάνα και πατέρα!!! Δεν θα καταστρέψω το παιδί μου! Δεν θα πέσει από το όποιο επίπεδο πάσχισα και πασχίζω για να το ανεβάσω για να αντιμετωπίσει το δικό σου!

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο ούτε τέλειο γονιό όμως πιστεύω πως κάνω σωστά την δουλειά μου γιατί από εμάς τους γονείς απορρέουν και τα καλά και τα κακά! Γι αυτό μαζέψτε τα εγωκεντρικά και αλαζονικά παιδιά που φτιάξατε...οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε τίποτα! Δεν ζείτε μόνοι σας!!!! Ζείτε σε μια κοινωνία πολιτισμένη!!!!

Όσο για το αν είμαι ακόμα φίλη με την εν λόγο κυρία, φαντάζομαι το καταλαβαίνετε!!!
ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!
Χ.Β."

Ευχαριστώ από καρδιάς την φίλη που μοιράστηκε την εμπειρία της και τα συναισθήματά της μαζί μας.
Αν θες κι εσύ να blog-o-λογίσεις επικοινώνησε μαζί μου στο limgiota@gmail.com ή στην σελίδα του blog στο facebook.



1 σχόλιο:

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!