ON LINE

9 Απριλίου 2015

ΕΣΥ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ "Χ";

Ξέρετε κάτι, είμαι καλή μέχρι αηδίας, γίνομαι χαλί να με πατήσουν, βάζω την θέση μου στην θέση του άλλου πριν ενεργήσω ή πριν μιλήσω, είμαι ήρεμη και ψύχραιμη, δεν αντιμιλάω, δεν τσακώνομαι, δεν έχω "εκρήξεις", με λίγα λόγια είμαι μ@λάκας
( με την καλή έννοια)!
Μπορώ να ανεχτώ πολλά πράγματα όμως  δεν ανέχομαι
τους αγενείς, προσβλητικούς
προκλητικούς και "σαλιάριδες" τυπάδες με το κρυόκωλο χιουμοράκι. Αυτούς που εκσφεντονίζουν σαχλές ατάκες προς πάσα κατεύθυνση αδιαφορώντας για το "πως ακούστηκε" αυτό που μόλις ξεστόμισαν! Αυτούς που ειρωνεύονται σε κάθε ευκαιρία!
Αυτούς που θεωρούν τον εαυτό τους top, ενώ στην πραγματικότητα είναι 25υπόγειο και βάλε. Αυτούς που το παίζουν άνετοι και ακομπλεξάριστοι ενώ κουβαλάνε τα κόμπλεξ όλου του κοσμου! Αυτούς που βαφτίζουν την αγένειά τους χιούμορ.
Αυτούς που δεν σέβονται κανέναν και κοιτάνε την παρτάρα τους! Αυτούς που εκμεταλλεύονται ξεδιάντροπα τους άλλους και μόλις τους "ξεζουμίσουν" τους πετάνε στην ανακύκλωση!
Αυτούς που κρίνουν χωρίς δισταγμό και ευαισθησία τα ελαττώματα των άλλων δίχως να αντέχουν καν την κριτική του καθρέφτη τους!
Αυτούς τους τύπους (γυναίκες και άντρες) δεν τους μπορώ!!!Δεν τους αντέχει η ψυχοσύνθεσή μου!!!!! Όχι μόνο δε μπορώ να τους ακούω, αλλά ούτε να τους βλέπω!!! Μου χαλάνε την διάθεση ρε παιδί μου!
Δε μπορώ!
Κι επειδή είμαι αυτή που είμαι και έχω τον χαρακτήρα (τον μ@λακισμένο έστω) που έχω, οι αντιδράσεις μου είναι συγκεκριμένες:
1.Υπομονή
 2.Ξενέρωμα
    3.Αποχωρηση
4.Διαγραφή
Χ
                 Να ένα Χ με το συμπάθειο!
Όμορφα, ήρεμα και πολιτισμένα!




Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα

1 σχόλιο:

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!