ON LINE

2 Μαΐου 2015

ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΗ ΑΠΟ ΤΑ...ΠΕΤΑΛΑ.

Γράφει η Giota.

1η Μαΐου
χτες και όπως επιβάλλεται ξαμοληθήκαμε στις εξοχές να πιάσουμε τον Μάη!

Ο καιρός μας έκανε το χατήρι κι έτσι φορτώσαμε σούβλες και ψησταριές στα αυτοκίνητα, γιομίσαμε τσάντες και τσαντάκια με τάπερ, πήραμε παιδιά και σκυλιά και ανηφορίσαμε προς Σιόποτο μεριά!
Αυτή η Πρωτομαγιά τα είχε όλα! Γέλια, μουσική, παιδικές φωνές, μαμαδίστικες φωνές, γενέθλια, παιχνίδια, μπόλικη τσίκνα, αραλίκι στα χόρτα...

Οι 2 εορτάζοντες.
Οι άντριδες έψηναν και "μάλωναν" εναλλάξ για το ποιος ξέρει τα καλύτερα κόλπα στο ψήσιμο, τα παιδιά έτρεχαν και έπαιζαν εκστασιασμένα έξω από τους τέσσερις τοίχους των διαμερισμάτων και οι μαμάδες έπιναν χαλαρά τις παγωμένες καφεδάρες ουρλιάζοντας "Ελενίιιιιιτσααααααααααα!!!!! Μην τρως τα λουλουδάκια παιδί μου!!!!"
και άλλα τέτοια χαριτωμένα, ξέρετε...

Αφού φάγαμε σαν βόδια (τα μικρά τα χαριτωμένα) κι αφού ήπιαμε μπόλικη coca cola,μιας και δεν είμαστε του αλκοόλ το "ρίξαμε" στο παιχνίδι! Παίξαμε "μήλα", ποδόσφαιρο -μονότερμα- (χτες έμαθα τι είναι αυτό) και "ψείρες" (πολλή φαγούρα χαχα)!!!



Μετά από τόσο παιχνίδι και αφού κοντέψαμε να "φτύσουμε" τα πνευμόνια μας από το τρέξιμο, επιδοθήκαμε σε ένα πιο ξεκούραστο "άθλημα"...το μάζεμα λουλουδιών για την κατασκευή του Μαγιάτικου στεφανιού!!!
Δυστυχώς όμως κάποιος (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) κάποιος έκατσε φαρδύς-πλατύς πάνω στο στεφάνι και από Μαγιάτικο έγινε....μπαγιάτικο!
My love and I

 Η αλήθεια είναι πως περάσαμε όμορφα και πως η επαφή μας με την φύση (που την έχουμε δίπλα μας και την σνομπάρουμε) μπορεί μεν να μας "κούρασε" αλλά μας αναζωογόνησε συνάμα!!!!
Το πιο όμορφο όλων όμως ήταν τα μουτράκια των παιδιών!!! Με τα αναψοκοκκινισμένα μαγουλάκια τους και τα μαλλάκια τους κολλημένα από τον ιδρώτα να λένε "Μαμάααα!!! Περνάμε τέλεια!" και να γλείφουν με λαχτάρα το πρώτο τους παγωτό που έλιωνε και έτρεχε στα χέρια τους!
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να το επαναλάβουμε και η Αγία Κυριακή,της οποίας το εκκλησάκι μας φιλοξένησε, να μας δίνει φώτιση, δύναμη και υγεία!!!!!




Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!