ON LINE

2 Μαΐου 2015

ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΚΡΕΒΑΤΑ!!!!

Γράφει η Giota.

Τα "πατωματοκρέβατα" τα ξέρετε εσείς;
 Όχι;;;;;
Την στρωματσάδα;;;;
Ε, για το ίδιο πράγμα μιλάμε!
Την εποχή που τα δίδυμά μου ήταν "μικρά" για κανονικό κρεβάτι, μονό, και "μεγάλα" για βρεφική κούνια, γεννήθηκαν στο μυαλό μου τα πατωματοκρέβατα!

Τα περίφημα αυτό "κρεβάτια" μας βόλεψαν αφάνταστα τον 1,5 χρόνο που τα χρησιμοποιήσαμε!!!!
Την ημέρα τα είχαμε για να χοροπηδάμε και να παίζουμε, ενώ τη νύχτα δεν είχα τον φόβο μήπως πέσουν τα παιδιά στριφογυρνώντας ή προσπαθώντας να κατεβούν!

Μαζέψαμε την μια βρεφική κούνια στην αποθήκη και κάναμε την άλλη ένα ωραιότατο παιδικό καναπεδάκι στο οποίο όχι μόνο έπαιζαν τα μικρά αλλά κοιμίσαμε και φίλο μας όποτε χρειάστηκε!
BloggoΛογίες

Για να δημιουργήσετε το δικό σας πατωματοκρέβατο είτε για ύπνο είτε για παιχνίδι θα χρειαστείτε:
  • 1 μονό στρώμα αέρος για camping.
  • 1 μονό υπόστρωμα για να χρησιμοποιηθεί σαν μονωτικό υλικό μεταξύ στρώματος και πατώματος (ή ένα αφρώδες παζλ ή ένα χαλάκι).
  • 2 παζλ από αφρώδες υλικό (των 10 κομματιών) για πιο "μαλακές" πτώσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και του ύπνου!
  • αρκετά μαξιλάρια για να τον τοίχο.
  • μονά σετ σεντόνια.
Εμείς όλα τα παραπάνω τα πήραμε (εις διπλούν) από τα Jumbo,άντεξαν μια χαρά και κοιμόμασταν σαν πουλάκια (μικροί-μεγάλοι)!





Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook










7 σχόλια:

  1. πολύ καλή ιδέα για τη μετάβαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι πολυ που σου άρεσε Νενα. Ευχαριστώ που "περασες" απο τις bloggoΛογιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραία ιδέα! !!
    Θα είναι και δροσερό για το καλοκαίρι.

    Μην τα δούνε τα δικά μου..θα τα ζηλέψουν! :)))

    Αλεξία momyof6. wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι παντώς καιρού και πολλών χρήσεων! χαχαχα Ευχαριστώ που πέρασες Αλεξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας.Εχω δυο μικρες ενστανσεις που τις αποδιδω σε σχολιασμους γιατρων απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου στο μεγαλωμα των δικων μου παιδιων(20 και 23 σημερα).Τα παιδακια χρειαζονται και αυτα ενα πολυ καλο στρωμα για τη σωστη αναπτυξη της σπονδυλικης τους στηλης,με πολυ καλη υποστηριξη.Επισης ενα σχολιο που εχω ακουσει,απο αλλεργιολλογο αυτη τη φορα ειναι οτι πρεπει να κοιμομαστε στη δεουσα αποσταση απο το πατωμα προς αποφυγη της εντονης εισπνοης της σκονης αρα και την αποφυγη αλλεργιων και ασθματος.(Και ναι,εμεις εχουμε απ` ολα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλησπέρα Αικατερίνη, σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο και μοιράστηκες την άποψή σου. Όσον αφορά την στήριξη της Σ.Σ. , επειδή με ειχε απασχολήσει κι εμένα, πήρα το ok από την γιατρό μας...όσο για τις σκόνες, το σπίτι μας είναι το πλέον αλλεργιογόνο μέρος αφού κυκλοφορεί σε αυτό και το σκυλάκι μας. Επίσης η ελάχιστη απόσταση που είχε το στρώμα από το πάτωμα ήταν ο λόγος που επέλεξα να στρώσω τα παζλ που σκουπίζονται,καθαρίζονται κ δεν αφήνουν χνούδια όπως τα χαλιά.
      Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη και θα χαρώ να σε ξαναδω.

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!