ON LINE

13 Μαΐου 2015

ΒΑΣΚΑΝΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.

Γράφει η Giota.
fdathanasiou.wordpress.com







 Αλήθεια εσείς πιστεύετε στο "μάτι";;;
Θεωρείτε πώς η καλή ή κακή ενέργεια κάποιου ατόμου είναι ικανή να σας "αρρωστήσει";
Προσωπικά, πιστεύω στο "μάτι" και στις ενέργειες γενικότερα. Ok, δεν έχω και εμμονή, δηλαδή δεν αρχίζω τα τηλέφωνα σε γιαγιάδες και θείες τηλεξεματιάστρες κάθε φορά που έχω πονοκέφαλο αλλά το πιστεύω και αν δω τα "σκούρα" μια προσευχή είναι πάντα ευπρόσδεκτη!
Μου κάνει τρομερή εντύπωση,πάντως, που κάθε φορά που δεν νιώθω καλά και ζητάω από κάποιον να με ξεματιάσει, γίνομαι περδίκι λίγα λεπτά αργότερα....Δεν ξέρω αν η "ίαση" είναι παιχνίδι του μυαλού ή κάτι άλλο...πάντως ότι κι αν είναι σε εμένα λειτουργεί!
Έχω ακούσει και έχω ζήσει ιστορίες "ματιασμένων" και "ξεματιστών" που είναι από γελοίες ως και επικίνδυνες και σας αναφέρω δύο από αυτές (έτσι, κουβέντα να γίνετε μωρέ)...!

Κάποιος γνωστός μου
(μεγάλης ηλικίας άνθρωπος με προβλήματα υγείας)
ένα βράδυ ένιωθε αδιαθεσία...Κάποια στιγμή σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα και ξαφνικά σωριάστηκε φαρδύς-πλατύς στο πάτωμα!!!
Η γυναίκα του αντί να καλέσει για βοήθεια στεκόταν από πάνω του και τον ξεμάτιαζε!!!!!!! Για καλή του τύχη, εκείνη την κρίσιμη στιγμή, μπήκε στο σπίτι η κόρη τους και τον πήρε άρον-άρον για το νοσοκομείο.
Ο άνθρωπος είχε πάθει καρδιακό επεισόδιο!!!!!!!!! Στο τσάκ τον προλάβανε!
 Άντε όμως να πείσεις την γυναίκα του ότι τον έσωσαν οι γιατροί και όχι το "ξεμάτιασμα"!
www.agkyriaki.gr
Έχω ακόμα μια ιστορία να σας διηγηθώ την οποία την έζησα από κοντά! Ονόματα δεν θα πώ (υπολήψεις δεν θα θίξω χαχα) αλλά όσοι με γνωρίζουν προσωπικά θα καταλάβουν σε ποιόν αναφέρομαι, σας το υπογράφω!!!
Ο άνθρωπος αυτός είχε ιατρικώς επιβεβαιωμένη
(με την βούλα που λένε)
 νεφρολιθίαση η οποία προκαλούσε κολικούς συχνά-πυκνά! Μερικά από τα συμπτώματα που παρουσίαζε ήταν τάση προς εμετό, ζαλάδα,πόνο στη μέση κ.ο.κ.
Σας πληροφορώ ότι με την έναρξη των συμπτωμάτων του κολικού πρώτα τηλεφωνούσε για ξεμάτιασμα
και μετά έπαιρνε κάποιο παυσίπονο!
Η κατάσταση, για μένα που την παρακολουθούσα από κοντά,
 ήταν κωμικοτραγική!!!!
Ακόμα και σήμερα και ενώ έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο άνθρωπος αυτός χειρουργήθηκε και (δόξα τω Θεώ) είναι καλά το συζητάμε και πεθαίνουμε στα γέλια!
(Ρε λες κι εγώ να μην είχα κρίσεις πανικού και να ήταν απλά "μάτι"; χαχαχα)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Το ξεμάτιασμα δεν βοηθάει ούτε σε καρδιακές παθήσεις, ούτε στις πέτρες των νεφρών!

Σας φιλώ
και
φτου-φτου σκόρδα στα μάτια σας!
 Ααααα! και να μην το ξεχάσω!!!!
Αν σας "πιάνει" πολύ  μάτι σας έχω μια εφαρμογή που θα σας σώσει!!!! Τέλος τα τηλέφωνα στη μαμά και στη θεία. Έχεις την guru του ξεματιάσματος στο Android σου. Κατέβασε τώρα το δωρεάν app και η γιαγιά Τριγώνα θα ξεματιάσει αμέσως εσένα και τους φίλους σου.
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.gr.atcom.ksematiasmaapp&hl=el




Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα

6 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν θα κατεβάσω την εφαρμογή (!), αλλά με όσα μου έχουν συμβεί τελευταία θα πιστέψω στο μάτι και στα βουντού!

    Καλημέρα και αν ξέρει κάποια ας μου ρίξει ένα γερό ξεμάτιασμα
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν βρω εφαρμογή "ξεβουντιαστείτε" θα στην αναρτήσω. χαχαχαχαχαχα Ευχαριστώ που "πέρασες" κι άλλο κακό να μην μας βρει! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχαχαχα πιστεύω στο μάτι από τότε που γνώρισα τον σύζυγο ο οποίος ξεματιάζει με φοβερή επιτυχία και τον καλούν συγγενείς και φίλοι μας! Εγώ γελούσα αλλά το μάτι ισχύει...που πως και τι δεν ξέρω, λογικά αρνητική ενέργεια! Τέσπα εγώ έχω "την ξεματιάστρα" σπίτι μου οπότε όλα κομπλέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε πληροφορώ ότι η εφαρμογή αυτή ήταν δική μου ιδέα, αλλά ο ξάδερφος που ασχολείται με την πληροφορική όταν του είπα με κορόιδευε!Ορίστε τώρα, μας πρόλαβαν άλλοι! Κι εγώ πιστεύω στο μάτι αλλά όχι για θέματα υγείας. Είναι κάποιες φορές όμως που αισθάνομαι ένα συγκεκριμένο πράγμα, δε μοιάζει με κάτι άλλο και είναι μάτι. Ευτυχώς έχω την αδερφή μου και δε χρειάζομαι τη γιαγιά Τριγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες;;;; Την υλοποιηση άλλος την ιδέα σου!!!χαχα Κι εγω πιστευω βρε παιδι μου αλλά εχω και κάποια όρια.

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!