ON LINE

10 Ιουνίου 2015

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Γράφει η Tonia.

Όλοι έχουμε εμπλακεί σε τέτοια παιχνιδάκια… Είτε ως θύτες, είτε ως θύματα!
Βρίσκονται παντού! Σε όλα τα επίπεδα!!! Σε οικογενειακό, φιλικό, ερωτικό, επαγγελματικό.. Παντού!!
Το πιο είναι το «χειρότερο» δεν μπορώ να το απαντήσω! Το μόνο που ξέρω είναι ότι εάν είσαι το θύμα σίγουρα δεν το περιμένεις, και εάν ειδικά στο κάνει κάποιος κοντινός σου άνθρωπος νιώθεις ότι χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου!!


Είναι πολύ δύσκολο να καταλαβαίνεις μετά από καιρό τι παιχνίδια έχουν παιχτεί πίσω από την πλάτη σου! Και το κυριότερο να μην μπορείς να μάθεις το γιατί !Και αυτό όχι επειδή «φοβάσαι» να ρωτήσεις! Επειδή  αυτός που στο έκανε σήμαινε κάτι για σένα! Ήταν ένας άνθρωπος που εκτιμούσες και τον είχες μέσα στην καρδιά σου!
Και ξαφνικά, χωρίς να του 'χεις κάνει κάτι απλά εξαφανίζεται! Βρίσκει ένα κάρο δικαιολογίες για να μην σε δει, να μην σε συναντήσει!! Και εσύ τον πιστεύεις και καταριέσαι το σύμπαν και τις καταστάσεις που σας κρατάνε χωριστά!! Όταν όμως οι αναβολές για αυτή την συνάντηση, γίνονται συνεχόμενες και με δικαιολογίες που πλέον λες ότι είναι και κάπως υπερβολικές, τότε αρχίζεις να συνδέεις τα κομμάτια του πάζλ ένα-ένα… Και καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι αυτός ο άνθρωπος

ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ! 
Το γιατί δεν το ξέρεις! Ή μήπως το ξέρεις;
 Ίσως επειδή εσύ δεν γουστάρεις (για παράδειγμα) έναν άνθρωπο, που ο «φίλος» σου κάνει παρέα μαζί του! Και σε αυτό δεν βρίσκω κάτι κακό! Δεν γίνεται όλοι να ταιριάζουμε ή να συμπαθούμε τους πάντες! Το κακό σε αυτό το παράδειγμα είναι ότι ο «φίλος» σου όταν ήσασταν μαζί, κατηγορούσε τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τον στόλιζε με λόγια από πάνω μέχρι κάτω! Τον είχε κάνει στα μάτια σου να φαίνεται ένα μηδενικό!!! Και τώρα βλέπεις( να ναι καλά το διαδίκτυο!!!) μεταξύ τους αγάπες και καρδούλες!!! Άρα το κακό είναι διπλό! Γιατί και εσένα έκανε στην απ’έξω, και είναι και διπρόσωπος!! Εδώ και αν μιλάμε για παιχνίδια συνωμοσίας!!!

Πληγωμένος δεν αισθάνεσαι, ούτε αδικημένος, ούτε καν στεναχωρημένος! Το μόνο που νιώθεις είναι ένα κενό! Και αυτό είναι το χειρότερο! Είναι άσχημο να νιώθεις κενός για έναν άνθρωπο που έχετε γελάσει πολύ μαζί, έχετε περάσει πολύ όμορφα, έχετε μοιραστεί χαρές και λύπες!!  Αλλά δεν φταις εσύ! Ίσως αυτός άνθρωπος να μην αξίζει να είναι στην ζωή σου! Ίσως τελικά αυτός να είναι το μηδενικό της υπόθεσης!!! 

ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΣΑΙ!!!!!




Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!