ON LINE

16 Ιουνίου 2015

ΑΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΓΩ;;;;;;; ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!!!

 Γράφει η Giota.

 Το "Messy Kids Happy Living!!!"

είναι μια ιδέα της blogger mom Μάχης , η οποία μας πρότεινε ουσιαστικά να βγάλουμε τα άπλυτά μας (τα ασιδέρωτα, τα ασυμμάζευτα, και γενικότερα το μαύρο χάλι του σπιτιού μας) στην φόρα, φωτογραφίζοντας την καθημερινή ακαταστασία που δημιουργούν τα παιδάκια μας στο σπίτι.
Εύκολο project! Δεν χρειάστηκε να περιμένω την σωστή στιγμή για να απαθανατίσω messy φάσεις στο σπίτι μου, γιατί πολύ απλά σχεδόν όλο το 24ωρο είναι μια messy στιγμή!










Είναι αλήθεια πως "δούλεψα" πολύ μέσα μου για να αποκτήσω "ωχ-αδελφισμό" σχετικά με την ακαταστασία αλλά τελικά τα κατάφερα μια χαρά! Η υστερική μου συμπεριφορά έχει πλέον αντικατασταθεί με μια χαρούμενη απάθεια η οποία βολεύει και εμένα και τα δίδυμα!΄

Στο σπίτι μας μπορεί να μην επικρατεί η πλήρης τάξη αλλά επικρατούν πολλά χαμόγελα και νομίζω πως αυτό είναι το σημαντικότερο! Αν, λοιπόν, εσύ η "καθαρή", η "τακτικιά" και η "νοικοκυρεμένη" θες να μας επισκεφτείς θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως εδώ ζούνε παιδιά και μια μαμά που δεν έχει πάντα χρόνο και όρεξη για δουλειές!!!! Αυτή είναι η πραγματικότητα:

Ναι, ο νεροχύτης μου έχει μονίμως κάτι άπλυτο!
Ναι, στο τραπέζι της κουζίνας και σε μια σεβαστή ακτίνα γύρο από αυτό υπάρχουν ψίλουχα!
Ναι, σαλόνι και παιδικό έχουν γίνει ένα!
Ναι, τα ασιδέρωτά ακουμπάνε ταβάνι!
Ναι, μπορεί να βρεις πράγματα στα πιο απίθανα σημεία, όπως για παράδειγμα ένα τραπεζομάντιλο στο παιδικό δωμάτιο!!!! (αφού παίζουμε πικ νικ καθημερινά!).

Καμαρώστε, λοιπόν, χαρούμενη ακαταστασία από το χαρούμενο παι-δικό μου σπίτι!


Το κρεβάτι ξεστρώθηκε γιατί η Έφη μου είπε :"Μαμά, νήπως πρέπει να κοιμηθώ το μεσημέρι για να έρθει πιο γρήγορα το απόγευμα;" Τελικά αποφάσισε να μην κοιμηθεί!


Συρτάρια...ένα μεγάλο κεφάλαιο!!!!! Τι να κάνουμε....ήθελε να διαλέξει φανελάκι μόνη της και ιδού τα αποτελέσματα της αναζήτησης!


Όχι κυρίες μου! Δεν έπεσε βόμβα!!! Έπεσαν με τα μούτρα στο παιχνίδι!!!!


Να! Εδώ, ας πούμε, έκαναν μια φιλότιμη προσπάθεια να συμμαζέψουν....τι να λέει αν τα πέταξαν όλα πάνω στην συρταριέρα ε; Το πάτωμα στην περιοχή που χρειαζόντουσαν ήταν ok!

Για ρίξτε μια ματιά όμως στην παρακάτω φωτογραφία! -Καλά καμαρώνω τρελλά για το συμμαζεμένο μας σαλόνι!!!! Μόνο ένα αυτοκινητάκι, ένα τσαντάκι και ένα μπολάκι;;;;; Άρχοντες είμαστε λέμεεεε!!!- Κοιτάξτε χαμόγελα και αραλίκια!


Και πριν προλάβετε να κρίνετε εμένα και όλες τις άλλες μαμάδες που είναι σαν εμένα κάντε μια αναδρομή στο παρελθόν...στα δικά σας παιδικά χρόνια..στις δικές σας παιδικές αναμνήσεις και ανασύρτε τις πιο χαρούμενες στιγμές που έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό σας!
Ποιές ήταν αυτές;;;; Όταν η μαμά σας σας "μάλωνε" επειδή κατα λάθος λεκιάσατε το αγαπημένο σας φουστάνι με ζουμιά από κεράσι ή όταν πασαλειβόσασταν από την κορυφή ως τα νύχια με το σουπερ σοκολατένιο παγωτό και συνεχίζατε το παιχνίδι σας;

Αν θέλετε περισσότερα "Messy Kids Happy Living!!!"  ρίξτε μια ματιά εδώ:



Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα

11 σχόλια:

  1. αχαχχαχαχαχα τέτοια σπίτια να βλέπω! γεμάτα ζωή και γέλια!!! σε ευχαριστώ που έλαβες μέρος! υ.γ. εχουμε πολλα κοινά παιχνίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εεεεε ναι! Δεν θα τρελλαθούμε κιόλας! Εγώ το έχω δηλώσει: Δουλείες μόνο ότι προλαβαίνω τα πρωινά! Τα απογεύματα παίζουμε! Το σπίτι μου είναι ανοιχτό για όλους, αλλά προτιμώ να φιλοξενώ αυτούς που έρχονται για να δουν εμάς και όχι την ακαταστασία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτές είναι οι ευχαριστες στιγμές που θα θυμούνται όταν μεγαλώσουν τα καμάρια μας! Να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου Γιώτα μου και να σε χαίρονται κι αυτά :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άργησα να το αντιληθφώ αυτό! Μου πήρε σχεδόν 3,5 χρόνια και τώρα που το σκέφτομαι καταλαβαίνω πόσο χαζή ημουν που χαλούσα την ψυχή μου και την διάθεση όλων κυκλοφορώντας με ένα πανί στο χέρι και μια παρατηρηση στο στόμα!

      Διαγραφή
  4. Έχεις πολύ δίκιο Γιώτα. Οι στιγμές που θυμάμαι είναι αυτές που ήμουν χωμένη ολόκληρη όχι απλά μέσα στο παγωτό, αλλά και τη λάσπη! Αυτές είναι οι πολύτιμες στιγμές των παιδιών μας.
    Όσο για την ακαταστασία, νομίζω πως είστε τυχερές εσύ και η Ελευθερία που μας "βγάλατε τα ακατάστατα σας στη φόρα" επειδή έχετε κορίτσια. Ελπίζω να προλάβω μέσα στην εβδομάδα να ανεβάσω κι εγώ. Θα σας φάω λάχανο με τους 2 γιους χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω με αγωνιά την ανάρτησή σου Χριστίνα για να καμαρώσω boys messy home! Να μαστε καλα κι ας μα κατακρίνουν χαχαχα

      Διαγραφή
  5. Μια χαρά σας βλέπω! Που να δείτε τα δικά μας αν προλάβω να το κάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη μου λέτε όλες "Μια χαρά..." και "Μια χαρά..." γιατί στο τέλος θα το πιστέψω και θα έχουμε θέμα! χαχαχαχαχαχα des tzav εύχομαι να προλάβεις να στήσεις ανάρτηση!!!!!

      Διαγραφή
  6. Ε ναι λοιπόν θα στο πω και εγώ μια χαρά σας βρίσκω, το πλατύ χαμόγελο της μικρής τα λέει ολα, όσο για την ακαταστασία εμένα εχει αρχίσει να μου αρέσει κιόλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι αυτά είναι! Ουτσ τύψεις και ενοχές! Ευτυχισμένοι γονείς και παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι αυτά είναι! Ουτσ τύψεις και ενοχές! Ευτυχισμένοι γονείς και παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!