ON LINE

18 Ιουνίου 2015

ΤΑ 6 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.




ΤΑ 6 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.... (της Katie)


  1. ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ:Περίμενα να εγκρίνη την διαδικασία το ασφαλιστικό μου ταμείο. Περίμενα για να δω τα αποτελέσματα. Περίμενα να δω τις τιμές στις εξετάσεις μου να αυξάνονται. Περίμενα να δω τιμές να μειώνονται. Περίμενα να μου πουν αν και πότε μπορώ να κάνω ακόμα έναν κύκλο προσπαθειών για να περιμένω.
  2. ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΣ  ΣΥΡΙΓΓΕΣ:Έχω δώσει αίμα πολλές φορές παρακολουθώντας την hcg (χοριακή) να ανεβοκατεβαίνει για διάφορους λόγους.
  3. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ: Θα το παραδεχτώ!!! Όταν πρωτοέπιασα στα χέρια μου το κουτί και το άνοιξα, ανακατεύτηκε το στομάχι μου από τα φάρμακα και τις ενέσεις. Η σκέψη της ένεσης στον εαυτό μου ήταν αδιανόητη. Ποίος να το φανταζότανε πως μετά την αγωνία της πρώτης φορά θα κατάφερνα να γίνω εξπέρ στις ενέσεις ένα χρόνο αργότερα!
  4. ΠΟΣΟ ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ: Μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες είχα ακόμα την ελπίδα πως όλη αυτή η διαδικασία θα "δουλέψει" και σε μένα, λέγοντας στον εαυτό μου "Μπορεί να είμαι έγκυος τότε..!". Είναι τόσο ωραίο να ξέρεις πως μπορείς να είσαι τόσο θετική!!
  5. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΗ: Δε μπορούσα ποτέ να σκεφτώ πως θα έβρισκα δικαιολογίες για να "ξεγλιστρήσω" από ένα baby shower party ή από ένα party γενεθλίων νωρίς και να μην έχω τύψεις γι' αυτό! Το να με ρωτάνε αν σκεφτόμαστε να κάνουμε παιδιά είναι για μένα σαν μια σφαίρα στο στήθος και γι αυτό αποφεύγω τέτοιες συναντήσεις σαν τρελλή! Νιώθω άβολα όταν με κοιτάνε με συμπόνια που προτιμώ να είμαι στο σπίτι με τον άντρα μου παρά σε τέτοιες συγκεντρώσεις
  6. ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ: Έχοντας περάσει μαζί τόσα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μου έδειξε τόση αγάπη που είμαι απολύτως βέβαιη ότι είναι εδώ για μένα πάντα! Μου έδειξε την αγάπη του και την υποστήριξή του στις πιο τρελλές ορμονικές μου στιγμές και του είμαι ευγνώμον γι'αυτό. Τον αγαπώ!
  7. ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ: Το ταξίδι της εξωσωματικής πολλές φορές σε κάνει να αναρωτιέσαι "ποιό το νόημα της ζωής;" . Γιατί κάποιες μένουν κατα λάθος έγκυες ενώ κάποιες ακόμα και με βοήθεια δεν πρόκειται να τα καταφέρουν; Ψάχνοντας την ευτυχία στον ερχομό ενός παιδιού είναι δύσκολο να σκεφτούμε κάτι άλλο...όμως στην πορεία συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι και δεν έχει σημασία τι θα συμβεί γιατί προσπάθησα! Ένα παιδί ίσως να μην μου φέρει την ευτυχία γιατί την ευτυχία την έχω ήδη!
Ευχαριστώ την Katie από το Mommy Dreaming που μου έδωσε την άδεια να μεταφράσω το κείμενό της.

Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα

Άφησε το σχόλιό σου για να δηλώσεις την παρουσία σου και την διεύθυνση της σελίδας σου για να ανταποδώσω την επίσκεψη!

2 σχόλια:

  1. Χίλλια μπράβο σε ολες τις γυναίκες εκεινες που πάλεψαν και σε εκεινες που παλευουν με το τερας της υπογονιμοτητας Πιστη Δυναμη Ελπιδα Κουραγιο Υπομονη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραιο κειμενο. Ποσο αληθινο και ειλικρινες. Μονο οποιος το περασε θα καταλαβει. Εξωσωματικη: επωδυνη σωματικα, οικονομικα και ψυχολογικα, καμια γυναικα δεν το περνα ετσι απλα. Καλη δυναμη σε ολες μας, οταν κι αν μας περιμενει παρακατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!