ON LINE

1 Ιουλίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Γράφει η Tonia.

Πριν λίγες μέρες, είχαμε επισκεφτεί τον γιατρό μας για το καθιερωμένο εμβόλιο και εννοείται τις ερωτήσεις μας! Κυρίαρχο θέμα η πρώτη επαφή της μικρής γοργόνας με την θάλασσα...! Αφού ενημερωθήκαμε πλήρως για όλα, σειρά είχε να πάμε να καταθέσουμε τα λεφτά μας σε ένα πολύ γνωστό και αγαπημένο παιχνιδάδικο...!! Πήραμε τα πάντα και εννοείται πάντα με υπερβολή! Σωσίβια, καπέλα, μπαντάνες, τα πάντα!

Ήρθε λοιπόν η Κυριακή!

Μέρα χαλάρωσης (για πολλούς) και θάλασσας! Ο ήλιος έκαιγε, το αεράκι κατάλληλο, η ώρα ήδη 10 και εμείς μαζεύουμε την πραμάτια μας για την αμμουδιά!

Φτάσαμε!
Αντιηλιακό; - Τσεκ!
Ξαπλώστρες; -Τσεκ!
Καφές; -Τσεκ!
Ξεκίνησε και ο μπαμπάς να φουσκώνει το περτικαλί μας σωσίβιο με το ψαράκι.. Είμαστε πανέτοιμοι λοιπόν για την πρώτη μας βουτιά! Βγάζουμε τις κορμάρες μας οικογενειακώς και βουουουουρ στην θάλασσα...Και ενώ η μικρή μας είχε συνηθίσει να γελάει με το νεράκι(στο μπανάκι μας) με το που την ακουμπάει το θαλασσινό νερό, πλάνταξε στο κλάμα... Είχα ξεχάσει να ανάψω θερμοσίφωνα!!!!!!!!!!!
Τι να της βρέχουμε τα ποδαράκια ,τι την πλατούλα, τα χεράκια μπας και συνηθίσει... ΤΙΠΟΤΑ!
Τσάμπα και η προσπάθεια του μπαμπά με το σωσίβιο... Η μικρή μας γοργονίτσα αρνήθηκε κατηγορηματικά να έρθει σε επαφή με το "φυσικό της περιβάλλον"... Ελπίζουμε η επόμενη φορά να είναι καλύτερη! Αλλιώς μας βλέπω να μπαίνουμε μόνο τον Αύγουστο που επιπλέουν οι καρπουζόφλουδες και είναι παχιές οι μύγες!!!!!



Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα
*φωτο από tomarma.com






2 σχόλια:

  1. Τα είδε όλα η μπουμπούκω;;; Έκανε τα πατουσάκια της κολιέ γυρω από τον λαιμό; χαχαχαχαχα Το μανάρι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οοοο καλα εισαι... Τσαμπα η μπαντανα....χαχαχα...Εαν μπορουσε να τα βγαλει οπως στα παιδικα θα το εκανε με μεγαλη ευκολια... Για του λογου το αληθες θα ενημερωθεις με βιντεο να κρινει κ να μου πεις...χαχαχα

      Διαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!