ON LINE

25 Νοεμβρίου 2015

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ...ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΦΩΛΙΑ.

Γράφει η Giota.
Μέρες τώρα έχετε μπει όλοι σε μια πιο γιορτινή διάθεση, έχετε ντύσει τα σπίτια σας με τα γιορτινά τους και χουχουλιάζετε στην ηρεμία του χώρου σας εμείς πρωτοτυπούμε και αλλάζουμε σπίτι...Η αναστάτωση στο μεγαλείο της!!!!!

Οι αναζητήσεις μας για νέα "φωλιά" ξεκίνησαν το καλοκαίρι αλλά σήμερα βρήκαμε αυτό που μας ταιριάζει, αυτό που μας βολεύει και το "κλείσαμε". Σε λίγες ημέρες, όμως, "κλείνει" και ο μήνας, πράγμα που σημαίνει ότι ότι εντός 4-5 ημερών θα πρέπει να αφήσουμε το παλιό σπίτι και να κάνουμε μια νέα αρχή.



φωτο από avevaios.blogspot.com

Καταλαβαίνετε...τρεχάτε ποδαράκια μου....ο καιρός, απο 'οτι φαίνεται δεν θα είναι σύμμαχος (ok και πόσο να κρατήσει η καλοκαιρία θα μου πείτε;), τα παιδιά δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι γίνεται και είναι στην κοσμάρα τους, κι εμείς από σήμερα το βράδυ ξεκινάμε το πακετάρισμα!!!! Και έχουμε ουκ ολίγα πράγματα (Χριστέ μου!!!!!). 
Ο κύβος ερρίφθη....την Κυριακή θα μεταφέρουμε έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές, πράγμα που σημαίνει ότι όοοοοοοοοοολα τα υπόλοιπα πρέπει να πακεταριστούν και να μεταφερθούν από αύριο ως και το Σάββατο το βράδυ...

Τα συναισθήματά μου;;;
Τι να σας πω...
Από τη  μια χαίρομαι που αποχαιρετάμε το σπίτι που μένουμε τώρα...νιώθω ανακουφισμένη επειδή είχαμε πολλά και σοβαρά προβλήματα με τους "συγκάτοικους" αλλά με με το σπίτι σαν σπίτι,σαν κατασκευή...Ξέρετε, από αυτά τα προβλήματα που αρχικά δεν φαίνονται και όταν τα ανακαλύπτεις είναι πια αργά!!!!

Χαίρομαι, επίσης, για το νέο διαμέρισμα, δεν είναι αμάν και τι αλλά έχει το 95% αυτών που ζητούσαμε. Δυστυχώς δε μπορούμε να τα βρούμε όλα..συμφωνείτε; Δεν μπορώ να σας κρύψω όμως ότι μια ανησυχία την έχω....μια ανησυχία για τυχόν "κρυφά" ελαττώματα, για τους νέους "συγκάτοικους" (όποιος καεί στον χυλό, φυσά και το γιαούρτι).
Ελπίζω στο νέο σπίτι να βρούμε την ησυχία που αναζητούμε και την έχουμε πραγματικά τόσο πολύ ανάγκη και να το νιώσουμε όντως "φωλιά" μας...

Για να μην μακρηγορώ αυτό είναι το τελευταίο μου post από το παλιό σπίτι...Νεότερα θα έχετε μόλις επανασυνδεθεί το ιντερνετ ...
Πραγματικά χρειάζομαι τις ευχές και τις προσευχές σας για να μπούμε σε μια σειρά και να τελειώνουμε!
Να στε καλά και καλές γιορτές!!!!


             
Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
&
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα

17 σχόλια:

  1. Εύχομαι με το καλό να γίνει η μετακόμιση!!! Μου αρέσουν οι αλλαγές, είσαι τυχερή που μπορείς και το κάνεις! Καλή αρχή λοιπόν στο νέο σας σπιτικό!!! Έβαλες και το τραγούδι της αγαπημένης μου Ελεωνόρας!!! Πολλά φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ αγαπώ τις αλλαγές πολύ!!!! Για τα παιδιά αγχώνομαι επειδή δεν υπάρχει ένα στανταρ άτομα να τα κρατήσει αυτές τις 3-4 μέρες της φούργιας....Σε ευχαριστώ πολύ Barbie μου!

      Διαγραφή
  2. Καλή δύναμη για την μετακόμιση και σκέψου θετικά.. όλα καλά θα πάνε, ναι;

    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή μου νιώθω την αναστάτωση και το άγχος, δεν είναι μικρή κίνηση μία μετακόμιση με παιδιά... Να σκέφτεσαι θετικά και αισιόδοξα και ΟΛΑ θα πάνε καλά! Όσο για τα γιορτινά και στολισμένα σπίτια να σκέφτεσαι γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος! Τα πολλά φιλιά και τις ευχές μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πολύ-πολύ να κρατήσω τα χριστουγεννιάτικα μεχρι τις απόκριες,έτσι, για να τα χορτάσουμε! χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  4. Καλή δύναμη Γιώτα μου! Εύχομαι να είστε καλύτερα στο νέο σας σπίτι και περιμένω σπαρταριστικη ανάρτηση με όλες τις λεπτομέρειες της μετακόμισης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή δύναμη Γιώτα μου! Εύχομαι να είστε καλύτερα στο νέο σας σπίτι και περιμένω σπαρταριστικη ανάρτηση με όλες τις λεπτομέρειες της μετακόμισης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην εστιάζεις στην μετακόμιση, σκέψου το σαν ένα απαραίτητο βήμα και τίποτα αλλο, και επικεντρώσου στο πόσο ζεστό θα φτιάξεις το νέο σας σπιτικό! εύχομαι να μην βγάλει κανένα από τα κουσούρια του προηγούμενου! και φυσικά περιμένουμε φωτος απο την νέα σας στολισμένη φωλίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί, Μάχη μου!!!!! Υποσχέθηκα να είναι η τελευταία μετακόμιση.....(με ακούς Θεούλη μου;;;;;) χαχα

      Διαγραφή
  7. Γιώτα μου, εύχομαι ολόψυχα καλή ευκολία με την μετακόμιση και να φτιάξετε την φωλίτσα σας όπως την ονειρευόσαστε!
    έχεις πολλές ευχές και τις προσευχές μας
    Θα περιμένουμε , με το καλό, τα νέα σας, από το καινούριο σας σπιτάκι.
    φιλιά και την αγάπη μου,
    Αλεξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεξία μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τις προσευχές σας μέσα από την καρδιά μου! Να στε όλοι καλά κορίτσι μου!!!!

      Διαγραφή
  8. Γιώτα μου, έκανα μετακόμιση πριν ένα χρόνο! Ο ίδιος πανικός με είχε πιάσει κι εμένα! Η Δώρα ήταν 1,5 έτους, έτρεχε παντού και έψαχνε τα πάντα, ο άντρας μου δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ και φυσικά δούλευα κι εγώ! Κάπου όμως με κούρασε ο πανικός και άρχισα να κάνω όμορφες σκέψεις για το νέο μας σπίτι! Και κάπως έτσι χαλάρωσα!
    Σου στέλνω όλες μου τις θετικές σκέψεις και θα αναμένω νέα σου!
    Θα νιώσεις τόσο όμορφα όταν ανοίξεις την πόρτα του καινούριου σου σπιτιού ακόμα κι αν είσαι ανάμεσα στις κούτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ένα άνθρωπο όπως εγω,που είμαι από την φύση μου αγχώδης και έχω και χαρτι γιατρού που το επιβεβαιώνει (χαχαχαχα) είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση....ουφφφφ....Ξέρω ότι η αγωνία μου όλη θα φύγει μόλις ξεκινήσω να ξεπακετάρω και να στήνω το νέο σπίτι...!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις θετικές σου σκέψεις!

      Διαγραφή
  9. Όλα τα καλά του κόσμου, εύχομαι να... συγκατοικήσουν μαζί σας στο νέο σας σπίτι!! Κι εγώ πιστεύω πως με την είσοδο στο νέο σας σπίτι, όλο το άγχος και η κούραση θα πάει... περίπατο κι ας είναι ολόγυρα κούτες παντού! Εύχομαι να είναι τα φετινά Χριστούγεννα από τα πιο όμορφα της ζωή σας και η αρχή για ακόμα ομορφότερα που θα ακολουθήσουν! Άντε και τα καλύτερα τώρα αρχίζουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με το καλό να εγκατασταθείτε στο νέο σας σπιτικό και αναμένουμε για το επόμενο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!