ON LINE

9 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;;;

Γράφει η Giota.
Κοίτα τώρα τι πήγα και θυμήθηκα ε;;;; Πρώτο ραντεβού....μμμ....πόσα χρόνια πίσω με πάει....Αν θυμάμαι καλά το τελευταίο μου πρώτο ραντεβού ήταν το 2002...Πόσο όμορφη αίσθηση αυτός ο κόμπος στο στομάχι, αυτή η ανυπομονησία, η αγωνία....!
Και έρχομαι τώρα να ρωτήσω:
Ποιος πληρώνει στο πρώτο ραντεβού;;;; 
Ο άντρας;
Η γυναίκα;
Ο καθένας τα δικά του;
φωτο από www.marymary.gr

Λοιπόν, εγώ είμαι καρακατακάθετη και αδιάλλακτη σε αυτό!!!!!Είμαι απόλυτη!  Στο πρώτο ραντεβού (αλλά και σε κάθε ραντεβού) πληρώνει το αρσενικό και θα σας αναλύσω τους λόγους αμέσως!

Όταν μια γυναίκα κανονίσει να βγει ραντεβού, πόσο μάλλον πρώτο ραντεβού, επενδύσει σε χρόνο και χρήμα πριν καλά-καλά ξημερώσει ο Θεός την ημέρα!
 Τι θέλω να πω με αυτό...

Καταρχήν, θα πρέπει να βρει τι στην ευχή θα φορέσει...θα στηθεί με τις ώρες μπροστά στην ντουλάπα δοκιμάζοντας όλο το περιεχόμενό της και κάνοντας όλους τους πιθανούς συνδυασμούς για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τίποτα δεν τις ταιριάζει, δεν την κάνει να αισθάνεται μοναδικά όμορφη και να βγει στα μαγαζιά προς αναζήτηση νέου συνόλου!!!! Νέο σύνολο όμως χωρίς παπούτσι;;;;τσάντα;;;;;;
Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα βρει κάτι να αγοράσει και θα επιστρέψει στο σπίτι για την συνέχεια...

...και σειρά έχουν τα μαλλιά που όποτε τα θες άψογα βρίσκουν αφορμή για να "πετάνε" ατίθασα!!! Αν δεν χάσεις την ψυχραιμία σου θα καταφέρεις να φτιάξεις ένα αξιοπρεπές μαλλάκι, αν όχι θα πρέπει η κομμώτριά σου να σε "χώσει" κάπου στο πρόγραμμά της!!!!!
Ακολουθεί το μακιγιάζ....Μετά την κατάθεση μιας μικρής περιουσίας σε κάποιο κατάστημα καλλυντικών έχεις τα "υλικά" για το "σοβάτισμα" αλλά και για sexy ψεκασμό με πανάκριβο άρωμα (γιατί στις μέρες μας ακόμα και το φθηνότερο άρωμα είναι πανάκριβο)!!!!

Με τούτα και με εκείνα πέρασε η μέρα...πέρασε η ώρα και πας στο ραντεβού σου θεάρα μεν, έχοντας ξοδέψει δε, για τα μάτια του και μόνο έναν μικρό θησαυρό για νέα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, μαλλιά και μακιγιάζ.

Εεεεε να πληρώσεις και το ποτό σου μετά από όλα αυτά;;;;;;;;;;;; Δεν λέει!!!!!! Ντροπή!
               
Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
&
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα

14 σχόλια:

  1. ΕΕΕ ο άντρας πληρώνει!!! Ντροπή να πληρώσει η γυναίκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς στις σχέσεις μου, στάθηκα τυχερή και πάντα πλήρωνε ο άντρας! Και αυτό είναι και το σωστό, τουλάχιστον στα πρώτα ραντεβού...χιχιχι Καλημέρα από το πάρτι της Μάχης έρχομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έεεεεεετσι!!!!!!! Εμ θέλουν να κυκλοφορούν με μια κουκλάρα σαν κι εμάς, εμ θέλουν να την βγάζουν και στο τσάμπα!!! Θα πλερώσεις κύριος! χαχαχαχαχαχαχα Ευχαριστώ για την επίσκεψη!!!!

      Διαγραφή
  3. εννοείται το αρσενικό πρέπει να πληρώνει!! Αν στο πρώτο ραντεβού δεν πληρώσει ο άντρας...δεν έχει δεύτερο, τέλος!!!!!
    απο το πάρτυ έρχομαι!!
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ' αρέσεις Κωνσταντίνα!!!! Μ' αρέσεις!!!! χαχα Ευχαριστώ για την επίσκεψη!!!

      Διαγραφή
  4. Πόσο συμφωνώ Γιώτα μου και θα σου πω και το εξής αν δεν πληρώσει ό άντρας στο πρώτο ραντεβού, μου έχει τύχει, δεν ξαναβγαίνω μαζί του. Μου κάνει πολύ άσχημη πρώτη εντύπωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκαιο Αθηνά! Όντως αυτό είναι η πρώτη εντύπωση...και ας μην ξεχνάμε ότι αν ένας άνθρωπος είναι τσιγκούνης στα χρήματα τότε κατά κανόνα είναι τσιγκούνης και στα συναισθήματα!

      Διαγραφή
  5. χαχααχα πολύ ωραία το έθεσες....πάντως ούτε και εγώ θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που βγήκα ραντεβού....έχω ξεχάσει τελείως λες και δεν έχει γίνει ποτέ....μήπως να κανονίσω κανένα ραντεβού με τον σύζυγο;;;; χαχααχ θα το κανονίσω να συναντηθούμε στην κουζίνα γιατί με τα παιδιά δύσκολο να βγούμε μόνοι μας....χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνω!!! Ερχομαι απο το λινκ παρτυ!!! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άμα τσιγκουνεύεται από το πρώτο ραντεβού... δεν είναι για δεύτερο!!! Δρόμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απολαυστικότατη όπως πάντα!!!!!!!!!! Συμφωνώ απόλυτα, από το πάρτυ και εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι καλά που συμφωνειτε τόσες πολλες και δεν είμαι "η τρελλή του χωριού" χαχαχαχαχα Σας ευχαριστω για την επίσκεψη κορίτσια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εννοείται το Αρσενικό!!!!!!και εγώ αυτό πιστεύω ακράδαντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!