ON LINE

31 Αυγούστου 2016

ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Έναν ολόκληρο χρόνο βαρεθήκατε να με ακούτε να μιλάω για την μετακόμιση που όλο ξεκινούσε και όλο αναβαλλόταν...λοιπόν η μετακόμιση έγινε και εκτός από κουραστική ήταν πολύ διδακτική και θα καταλάβετε τι εννοώ διαβάζοντας τις παρακάτω γραμμές!
Τα "τελευταία" στο παλιό σπίτι...
Ένα κεφάλαιο έκλεισε για εμάς και πιστέψτε με μας ανακούφισε τόσο πολύ......
Το "νέο" μας σπίτι είναι πιο μικρό από το παλιό και πιο παλιό από το παλιό...δηλαδή όσο τόσο παλιό όσο απεριποίητο. Με την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη αποφασίσαμε να αλλάξουμε την κουζίνα. 

Κάναμε μια βόλτα στα μαγαζιά μα οι τιμές ήταν απαγορευτικές και στραφήκαμε στην λύση do it yourself! Τώρα θα μου πείτε τι ξέρεις εσύ ρε Καραμήτρο από do it yourself;;;; Μωρέ do it και παρά do it! Μπορεί να μας πήρε λίγο χρόνο παραπάνω αλλά καταφέραμε την συναρμολογήσουμε και να την τοποθετήσουμε χωρίς να μας έρθει στο κεφάλι!!!


Μπομπ ο μάστορας!
Δεν θα σας κουράσω άλλο με περιγραφές από την διαδικασία της μετακόμισης, οι περισσότεροι τα ξέρετε καλά! Κούτες, ακαταστασία, χαμένα βρακιά, κούραση και νεύρα! Προσθέστε και τα δίδυμα που είναι στον κόσμο τους, τις παρακάτω φωτο από το νοικοκυριό μας που είναι άνω-κάτω, πέρα-δώθε και βγάλτε νόημα!
Πανικός και ομίχλη!

Κάτι που θυμίζει...σαλόνι;;;

Μην με ρωτήσετε πώς μπήκα στο σπίτι!!!!



Οι καρέκλες της τραπεζαρίας στο παιδικό δωμάτιο!!
Με αφορμή όμως αυτή τη μετακόμιση θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους...ανθρώπους που καθόμασταν στο ίδιο πεζούλι στο πάρκο της γειτονιάς,ανταλλάζαμε βλέμματα, νεύματα και είχαμε απλά μια καλησπέρα... ανθρώπους που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στην μετακόμιση χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον και με μεγάλη χαρά! Ανθρώπους πρόσχαρους και ευγενικούς, καλόκαρδους! Ανθρώπους- άγνωστους μέχρι τότε- που έχουν πλέον μια θέση στην καρδιά μας και τα "κλειδιά" του σπιτιού μας! 
Ανθρώπους που μου θύμισαν πως υπάρχουν Άνθρωποι και πως μπορώ να εξακολουθώ να πιστεύω στην καλή πλευρά τους!!!!!
Χωρίς την βοήθειά τους να είστε σίγουροι ότι ακόμα θα κουβαλούσαμε!
Η πρώτη νύχτα στο νέο σπίτι.

Δημήτρη, Χριστίνα, Παναγιώτη, Ελένη, Μπιλάκο και Χρήστο σας ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ!!!!

Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook


13 σχόλια:

  1. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν! Εύχομαι να ηρεμήσετε τώρα και να φτιάξετε όμορφες αναμνήσεις στο νέο σας σπιτικό!
    Υ.Η. Η Νέα κουζίνα είναι σούπερ! Χίλια μπράβο που τα καταφέρατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χαίρομαι που μου έκανες ποδαρικό Μάχη μου δεν λέγεται! Να σαι καλά κορίτσι μου, να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Επιτέλους μετά από μήνες βρίσκουμε την χαμένη ηρεμία μας!

      Διαγραφή
  2. Τέλος καλό όλα καλα! Η κουζίνα ειναι πολυ ωραία!
    Μας ελειψες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη αρχη στο καινούριο σας σπιτικό Γιώτα! Με το καλο να τακτοποιειθείτε και να ανοίξετε καινούριο κύκλο! Γνωρίζω απο μετακομίσεις και φαντάζομαΙ την κούραση σου,καλη ευκολία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λένε: Κάθε αρχή και δύσκολη, κάθε τέλος και θλιβερό, το ενδιάμεσο είναι που μετράει. Εγώ θα ευχηθώ αυτό το σπίτι να γεμίσει υπέροχες αναμνήσεις, μυρωδιές, γέλια, χαρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς!!!! Ευχαριστώ για τις ευχές, ελπίζω οι ουρανοί να είναι "ανοιχτοί" και να ακουστουν εκεί ψηλά! ;-)

      Διαγραφή
  5. Άντε βρε κοριτσι επιτέλους!!! Μπράβο και καλορίζικο το νέο σπίτι αλλα και η κουζίνα βεβαίως βεβαίως, υπέροχη ειναι τα συγχαρητήρια μου στο μάστορα! Όσο για την καλή πλευρά των ανθρώπων, Ναι υπάρχει ακομη και ειναι τοσο μα τοσο πολύτιμη η βοήθεια οταν δίνετε έτσι, απο καρδιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτός ο μάστορας!!!! Μας έβγαλε την ψυχή αλλά τα κατάφερε μια χαρά! χαχα

      Διαγραφή
  6. Καλή αρχή!!Και εγώ θέλω να μετακομίσω,χρειαζομαι μια ανανέωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε εκεί που είσαι!!! Μη βάζεις μπελά στο κεφάλι σου (εκτός αν υπάρχουν σοβαροί λόγοι). Αν θες να ανανεωθείς αλλαξε θέσει στα έπιπλα, πίστεψέ με πιάνει!!!!

      Διαγραφή
  7. Μια μετακόμιση δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση η αλήθεια! Να ευχαριστηθείτε το νέο σας σπίτι και να το γεμίσετε με νέες αναμνήσεις! Είναι υπέροχο να κάνεις και νέες γνωριμίες που θα μείνουν ...ίσως αυτό να είναι και το αποτέλεσμα της τόσης ταλαιπωρίας σας! Τέλος καλό όλα καλά και ακόμη καλύτερα εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!