ON LINE

14 Ιουνίου 2015

ΕΙΣΑΙ ΑΦΡΑΤΟΤΣΟΥΠΩΤΗ; Ε, ΚΑΙ;;;;

Γράφει η Giota.

Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο "ανεβαίνουν και τα ρούχα και όσο "ανεβαίνουν" τα ρούχα τόσο συγχύζεσαι....γιατί το ένα διαγράφει κοιλίτσες και μπουτάκια, το άλλο παρα είναι κοντό, το τρίτο κουμπώνει δύσκολα, το τέταρτο "πιέζει"! Κάτι τα κιλά της εγκυμοσύνης που κατσικώθηκαν και δε λεν' να φύγουν, κάτι τα "ακατάστατα" γεύματα που έκανες τον χειμώνα, κάτι τσιμπολογήματα, κάτι τα νοστιμότατα πιτσοπιτόγυρα!!!! Να τα τώρα! Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι να ανοίγεις τη ντουλάπα σου, να την κάνεις άνω-κάτω και στο τέλος να εκνευρίζεσαι!

Χαλάρωσε!
Καταρχήν να σου υπενθυμίσω πως τα κιλάκια σου (μας) δεν θα φύγουν με καταστροφικές δίαιτες express μέσα σε 10 μέρες (έναν ολόκληρο χειμώνα έκανες για να τα πάρεις μην περιμένεις να απαλαγείς σε μια εβδομάδα!).Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να λυσσάξεις στην πείνα, να διαλύσεις τον μεταβολισμό σου και στο φινάλε να απογοητευτείς!
Όμως ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής συνδυασμένο με άσκηση! Θα επανέλθεις στα κιλά σου σωστά,αργά και σταθερά!!!

Φιλοσόφισέ το!
Για σκέψου πόσο βαρετό θα ήταν να ζούσαμε σε ένα κόσμο που θα είχαμε όλες τα πόδια της Σκορδά, τον πωπό της Μαστροκώστα, τους κοιλιακούς της Βανδη κ.ο.κ.!!! Ένα δράμα θα ζούσαμε! Γιατί να είσαι χαρά του μανάβη αφού είσαι η χαρά του σουβλατζή;;;;; Εξάλλου είδες πως κατάντησαν οι αγελάδες που τρώνε μόνο χόρτα ε;

Σκέψου την (ματωμένη) Οικονομία μας!
Χωρίς όλες εμάς τις....αφρατοτσουπωτές θα κατέρρεε μονομιάς η Παγκόσμια Οικονομία!!! Όχι, δεν τρελάθηκα! Για σκέψου...τι θα έκαναν χωρίς εμάς οι εταιρίες με προϊόντα αδυνατίσματος, με ρούχα xl, τα φαστφουντάδικα, τα ινστιτούτα αδυνατίσματος, τα ζαχαροπλαστεία, τα γυμναστήρια, οι διαιτολόγοι....θα έκλειναν!!!! Ε όχι να είμαστε υπεύθυνες για τέτοιο κακό! χαχαχαχαχα


Κορίτσια μου όμορφα, με λίγα λόγια θέλω να σας πω ότι δεν τρέχει και τίποτα αν έχετε λίγη κοιλίτσα ή αν τα μπουτάκια σας αφράτεψαν! Μην μιζεριάζετε και κοιτάξτε να χαρείτε το καλοκαίρι!  Δεν ήρθε δα και το τέλος του κόσμου! Μην τρελλαίνεστε! Δε νιώθετε καλά με τον εαυτό σας; Το δέχομαι και συμφωνώ! Αλλά μην ζορίζετε τον οργανισμό σας και μην ξεπατικώνετε ότι χαζομάρα βλέπετε στο internet!!! Πάρτε το απόφαση,συμβουλευτείτε ειδικούς που μπορούν να σας καθοδηγήσουν να φτιάξετε την κορμάρα που ονειρεύεστε με ασφάλεια και μόνιμα αποτελέσματα! Εννοείτε πως δεν θα είναι ευκολο αλλά αν δεν ιδρώσει ο κwλος σας (κυριολεκτικά και μεταφορικά) δεν γίνετε τίποτα.

Σας φιλώ,
η Αφρατοτσουπωτή bloggoφιλενάδα σας!

Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα

Άφησε το σχόλιό σου για να δηλώσεις την παρουσία σου και την διεύθυνση της σελίδας σου για να ανταποδώσω την επίσκεψη!






1 σχόλιο:

  1. Χάχα σε καλό σου με έκανες και γέλασα με μια πονεμένη ιστορία!!! Είμαι ήδη δώδεκα κιλά κάτω και κάνεις δεν το έχει προσέξει... Είναι λίγο απελπιστικο! Ωστόσο βγαίνω κανονικά στις παραλίες, τι να κάνουμε, δεν θα τρελαθώ κιόλας, άλλωστε κάνεις δεν ξέρει την ιστορία που κρύβει πίσω του το δικό μου αφροτσουποτο κορμί!!! Στα επόμενα δώδεκα, δίπλα στην Σκορδα και εγώ - λέμε τώρα!!!! Φιλιά Γιώτα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!