ON LINE

3 Ιουλίου 2015

ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ 100% TO 50ΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ.Μ.!!!!!!

Γράφει η Giota.

Οι περισσότεροι από εσάς, αυτές τις ημέρες, έχετε σταθεί σίγουρα στην "ουρά" κάποιου ATM για να "βγάλετε" το 50αρικάκι σας. Το ίδιο έκανα κι εγώ σήμερα πρωί-πρωί..πήρα την καρτούλα μου, ένα καφέ σε πλαστικό και ξεκίνησα για την "μάχη του 50ρικου".

Κουνάμενη-συνάμενη έφτασα σε ένα σουπερ μαρκέτ, που βρίσκεται στην έξοδο της πόλης, στο οποίο υπάρχει ένα ΑΤΜ. Λόγω του ότι βρίσκεται μακριά από το κέντρο δεν το προτιμούν πολλοί και έχει λίγο κόσμο...όντως για ανάληψη περίμεναν 5 άτομα. "Μια χαρά!!!" σκέφτηκα και ρούφηξα μια μεγάλη γουλιά φραπεϊνης. Ξαφνικά τσουπ και η χρηματαποστολή για τον ανεφοδιασμό του μηχανήματος!!!!! Έ ρε γλέντια!!!!!! Θα το κάψουμε κυρ Στέφανε (που έλεγε και η Βουγιουκλάκη στην Μοντέρνα Σταχτοπούτα)!!!!!!!!!!


Η ουρά μίκραινε και ο ένας μετά τον άλλον έφευγαν με το 50ρικο στο χέρι, για να μην τα πολυλογώ έφτασε η σειρά μου...Τοποθετώ την καρτούλα μου όμορφα κι ωραία, pin, ανάλυψη, άλλο ποσό, 50Ε, παρακαλώ περιμένετε.....και περιμένετε......και περιμένετε......

ΖΟΝΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!!!!


Το φρεσκοφουλαρισμένο ΑΤΜ με ενημέρωσε ότι ο χρόνος συναλλαγής μου έληξε!!!!! Χωρίς να απογοητευτω κάνω "ακύρωση" και ξεκινώ την διαδικασία από την αρχή...

ΖΟΝΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ again!!!!!!!!!

"Δε μπορεί....κάτι κάνω λάθος!!!! όλοι οι προηγούμενοι έκαναν ανάληψη κανονικά...." σκέφτομαι και εκείνη την στιγμή με πλησιάζει ένας αστυνομικός και με ρωτάει τι τρέχει.Του εξήγησα τι και πώς και προσφέρθηκε να βοηθήσει ο άνθρωπος κι έτσι έκανα μια προσπάθεια εκ νέου.


Μαντέψτε!!!!!! ΖΟΝΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ again!!!!!!!!!

Ο αστυνομικός με προέτρεψε να κάνω κάποια άλλη συναλλαγή για να δούμε τι γίνεται..."Κάνε μια ερώτηση υπολοίπου να δούμε..."

ΖΟΝΓΚΚΚΚΚΚΚΚ κι εκεί.....

Κάποιοι από τους υπόλοιπους που περίμεναν είπαν πως το ίδιο θέμα υπήρχε και χτες και πώς οφειλόταν στην υπερφόρτωση του δικτύου.
Απογοητευμένη και με βλέμμα δαρμένου κουταβιού μαζεύω την κάρτα μου,ζητώ συγγνώμη που καθυστέρησα τον κόσμο και έκατσα στην άκρη για να δω αν το μηχάνημα θα τους "εξυπηρετήσει".

ΖΟΝΓΚΚΚΚΚΚ ΖΟΝΓΚΚΚΚΚΚ ΖΟΝΓΚΚΚΚΚΚ !!!!!!!!!!!!

Καβαλάω την 50 κυβικών (τελικά το 50 με κυνηγάει χαχα) μηχανάρα μου και πάω στο κτίριο της Νομαρχίας. Την ώρα που έμπαινα, έβγαινε μια κοπέλα με 50αρικο στο χέρι "Τέλεια!!!!" σκέφτηκα!!!! Αλλά πλησιάζοντας στο μηχάνημα ανάληψης με ενημέρωσαν πως No money at all!!!! Το ΑΤΜ ήταν απλά για διακόσμηση!!!!! Φεύγω και από εκεί και πάω στα δικαστήρια....

Καμιά δεκαριά άτομα περίμεναν και τελευταία εγω! Όλα καλά....μέχρι που χάλασε το κουμπάκι "συνέχεια" με αποτέλεσμα το ΑΤΜ να μην δέχετε την εντολή και να μη μπορεί να συνεχιστή και να ολοκληρωθεί η συναλλαγή!

Η ώρα,πλέον, είχε πάει 14:00 κι εγώ γυρνούσα με την κάρτα στο χέρι κάνοντας έρανο από ΑΤΜ σε ΑΤΜ......Έτσι για την ιστορία σας ενημερώνω πως γύρισα σπίτι άφραγκη just in time που επέστρεψαν οι μικρές από τον παιδικό σταθμό!!!!

Γι αυτό σας λέω: Θέλετε να βγάλετε χρήματα από το ΑΤΜ 100%;;;;; Ελάτε και σταθείτε στην ουρά ακριβώς μπροστά από εμένα!

Τα φιλιά μου και καλό κουράγιο!



Ακολούθησε τις Βlog-o-logies στο facebook
και
έλα να Blog-o-λογίσουμε στην ομάδα

 *τα δικαιώματα των φωτογραδιών που χρησιμοποιήθηκαν ανήκουν στους δημιουργούς τους.

3 σχόλια:

  1. Χαχαχα τι πλάκα πολύ γέλασα! Βέβαια με τον πόνο σου γέλασα, αλλά τέτοιες μέρες τέτοια λόγια!! Ελπίζω τις επόμενες να σταθείς πιο τυχερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού να δείτε που το ΑΤΜ κράσσαρε και μου κράτησε την κάρτα!!!!! Ε ρε γλέντια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με γεμίζουν χαρά!